Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Do not delete this link

Biologisch Afbreekbare Potten

Biologisch afbreekbare potten worden in de tuinbouw steeds vaker gebruikt om het milieu te ontlasten. In ons assortiment vind je biologisch afbreekbare potten, ontwikkeld door Jiffy, die vervaardigt zijn uit natuurlijke cocosvezel.
7 product(en) gevonden
Do not delete this link

Biologisch afbreekbare potten in de tuinbouw

In de tuinbouw is er een toenemende aandacht voor duurzame en milieuvriendelijke potten. Termen die hierbij vaak gebruikt worden zijn: biologisch afbreekbaar, composteerbaar en bio-based. Maar wat is nu eigenlijk het verschil? Onze specialist legt het uit in een artikel over de verschillen tussen deze termen. Ook Royal Brinkman levert milieuvriendelijke verpakkingen, zoals de biologisch afbreekbare Cocopot. De cocopot kan gebruikt worden voor meerjarige bovengrondse teelten en is uitstekend machinaal verwerkbaar. De pot is volledig composteerbaar, waardoor er een verminderde belasting is voor het milieu. 

Biologisch afbreekbare potten kopen

Wil je ook biologisch afbreekbare potten kopen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met één van onze specialisten Verpakking & Ontwerp. Ook voor advies over andere milieuvriendelijke verpakkingen geven onze specialisten je graag advies.
Do not delete this link