Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Kies een thema:    Verpakking & ontwerp    Potten en containers

Potten en Containers

Potten en containers zijn een belangrijk onderdeel van veel sierteeltbedrijven in de professionele glastuinbouw. Ieder gewas kent namelijk zijn eigen wensen en behoeften. Daarom biedt Royal Brinkman een breed assortiment verschillende potten en containers aan.

Grote hoeveelheden potten nodig? Vraag hier een offerte aan.


Verschil tussen pot en container

Elke type pot of container heeft zo zijn eigenschappen. Zo zijn er potten van aardewerk als plastic potten beschikbaar. Maar wat is nu precies het verschil tussen een pot en container? Wanneer wordt gesproken over de maat, dan wordt dit vaak aangeduid met een ‘’C’’ of een ‘’P’’. De ‘’C’’ staat voor container waarbij het cijfer erachter staat voor de hoeveelheid in liters. Daarentegen staat de ‘’P’’ voor potmaat waarbij het getal juist het aantal centimeters weergeeft. Weten welke potmaat geschikt is voor jouw teelt? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

Assortiment potten en containers

Wanneer we het over potten en containers hebben, dan spreken we van twee verschillende potten: spuitgietpotten en thermoform potten. Naast deze potten dien je ook rekening te houden met: de graden van de pot, type bodem, bodemgaten en de kleur van de pot. Weten welke pot het meest geschikt is voor jouw teelt? Onze specialisten zetten een aantal tips voor het kiezen van de juiste pot op een rij. Royal Brinkman beschikt over een assortiment van gerenommeerde merken als Teku Pöppelmann, Desch Plantpak en Kreuwel Plastics.

Biologisch afbreekbare potten

Met de toenemende aandacht voor het gebruik van plastic bieden biologische afbreekbare potten een uitkomst. Deze Cocopot is gemaakt van natuurlijk cocosvezel. Deze biologisch afbreekbare pot is volledig composteerbaar, waardoor er geen stortkosten en belasting voor het milieu is. 


Offerteaanvraag

Vraag hieronder een offerte aan voor een grote hoeveelheid potten of trays. Kies het product, de hoeveelheid en de specificaties van het product. Onze specialist neemt vervolgens op kantoordagen binnen 24 uur contact op. Onderstaande offerteaanvraag is vrijblijvend en zonder kosten.

Do not delete this link