Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop   Verpakking & ontwerp    Hoezen en Hebo Halters

Bloemenhoezen, Plantenhoezen en Hebo Halters

Bloemenhoezen bieden een onderscheidend vermogen als het gaat om het in de markt zetten van je product. Naast het voordeel van onderscheidend vermogen bieden hoezen bescherming tijdens het transport naar de winkel of veiling. Royal Brinkman denkt graag met je mee; of het nu gaat om maatwerk of standaardmaten planten- en bloemenhoezen voor de sierteelt. Bekijk het aanbod op royalbrinman.nl, van plastic tot papieren bloemenhoes!

Planten- en bloemenhoezen voor de sierteelt

Planten- en bloemenhoezen zijn beschikbaar in verschillende soorten maten en materialen. Naast de behoefte van het gewas, is het belangrijk dat je de hoes kiest die aansluit op je persoonlijke behoeftes . Factoren als de afmeting, luchtgaten en tegelijkertijd ook de positie daarvan, dikte van het materiaal, soort materiaal en de bedrukking zijn belangrijk voor het kiezen van een hoes. Bij Royal Brinkman adviseren onze specialisten je graag over de geschikte planten of bloemenhoes. Samen met jou bespreken wij graag de mogelijkheden en je wensen en behoeften. De Royal Brinkman studio denkt graag met je mee over een passend ontwerp aansluitend op het product. 


Materiaal van bloemenhoes

Afhankelijk van jouw product kies je voor een bepaald type materiaal: CPP, OPP of papier. Maar wat is nu eigenlijk het verschil? En wat zijn de voordelen? Onze specialist licht het toe:
CPP: is een flexibel en gebruiksvriendelijk materiaal mede daarom wordt CPP bloemenhoezen vaak gebruikt in de teelt van onder andere chrysanten. 
OPP: is een hard en rechtopstaand materiaal waardoor minder stroeve gewassen als orchidee een geschikt gewas zijn.
Papier: door de toenemende vraag voor duurzame verpakking kun je ook kiezen uit papieren bloemenhoezen. Op deze manier draag je bij aan duurzaamheid en ziet het er ook nog eens mooi uit!
Twijfelt u over het juiste materiaal van een bloemen- of plantenhoes? Onze specialisten adviseren je graag over de mogelijkheden.


Bedrukken van bloemenhoezen

Steeds vaker kiezen kwekers wereldwijd voor een bedrukte bloemenhoes om hun product te onderscheiden van de concurrent. Echter zijn er twee verschillende manieren van bedrukken: bedrukking in CMYK of bedrukking in PMS. Het is dus van groot belang om een keuze te maken uit één van de bedrukkingstechnieken. Onze specialiste schreven een artikel over de bedrukkingstechnieken van bloemenhoezen en plantenhoezen. 


Inhoezen handmatig of machinaal

Ook het inhoezen is van invloed op de keuze van een plastic planten of bloemenhoes. Wanneer je handmatig inhoest, maak dan gebruik van een Hebo Halter. Een hebo halter voorkomt beschadiging aan je bloemen of planten en maakt inhoezen eenvoudiger. De hebo halter is een gebruiksvriendelijk standaard die onmisbaar is in de sierteelt. 


Bloemenhoezen voor de Phalaenopsis 

Phalaenopsis is vele nieuwe verschillende vormen verkrijgbaar. Naast de twee- of drietakker is er momenteel veel diversiteit zoals mooie boogvormen of vrije vormen. Voor deze Phalaenopsis ‘specials’ ontwikkelt Royal Brinkman maatwerk in hoezen:
  • de slimfit hoes, waarbij de hoes nauw aansluit op de rand van de pot waardoor deze beter en strakker presenteert; 
  • de papieren hoes, waarbij de voorzijde transparant - en de achterzijde van papier is;
  • allerlei hoezen in bijzondere vormen, voor o.a. boogvormen en andere vrije vormen.
Elke hoes is maatwerk, uw wensen en technische specificaties zijn uniek; samen bespreken we alle eisen waar uw hoes aan moet voldoen. Denk aan afmeting, positie van luchtgaten, seal-naden, de dikte van het materiaal en de bedrukkingstechniek. Rekening houdend met uw strategie, uw merk en de consumentendoelgroep waarop u zich focust, kunnen we voor u een passend ontwerp maken. 


Bloemenhoezen en plantenhoezen kopen

Wil je nieuwe plastic of papieren bloemenhoes aanschaffen? Dan ben je bij Royal Brinkman aan het juiste adres. Onze specialisten denk graag met je mee; van ontwerp tot eindproduct. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze specialisten van de afdeling Verpakking & Ontwerp. Onze specialist neemt vervolgens op werkdagen binnen 24 uur contact op.

Do not delete this link