Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Verpakking & Ontwerp    Etiketten

Etiketten

Etiketten worden vaak gebruikt in de sier- en potplantenteelt om productinformatie te verschaffen of om juist product te onderscheiden van de concurrent. Bij Royal Brinkman kun je terecht voor een breed assortiment etiketten; van plaatetiketten en sleufetiketten tot steeketiketten en stickeretiketten. 

Nieuw: labelprinters voor het printen van eigen etiketten

Bekijk alle

Etiketten voor de professionele tuinbouw

Etiketten worden in de tuinbouw gebruikt om informatie over de plant ter verschaffen. Echter zijn er veel verschillende etiketten die je kan toevoegen aan jouw product. Royal Brinkman biedt namelijk een breed assortiment etiketten voor de professionele tuinbouw. Het assortiment etiketten bestaat uit diverse materialen; of het nu gaat om duurzame of waterbestendige etiketten. Het assortiment etiketten bestaat uit de volgende etiketten:
  • Sleufetiketten worden voornamelijk om de plant of bloem bevestigd door de sleuf in het etiket. Hierdoor is verlijming verleden tijd en kan de etiket eenvoudig in elkaar worden gevouwen;
  • Steeketiketten zijn etiketten die bij de plant worden gestoken om de consument van informatie te kunnen voorzien. Steeketiketten zijn voorzien van een verstevigde rand, waardoor hij eenvoudig de grond in gaat;
  • Plaatetiketten worden veelal gebruikt om een bepaald ras of soort aan te tonen. Op deze bordjes kan met behulp van bijvoorbeeld krijt de bijbehorende naam worden geschreven;
  • Stickeretiketten kunnen worden gebruikt voor het drukken van belangrijke informatie zoals bijvoorbeeld tijdstip en dag van oogsten.
Voor het snel en eenvoudig aanbrengen van stickeretiketten maak je gebruik van een etiketteertang, deze zijn ook verkrijgbaar op royalbrinkman.nl.

Etiketten kopen

Van plan om nieuwe etiketten te kopen? Onze specialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Bovendien kun je ook voor etiketten met bedrukking bij Royal Brinkman terecht. Onze Royal Brinkman Studio staat graag voor je klaar om een ontwerp voor je te maken.

Sleufetiketten

Sleufetiketten, ook wel plantenlabels genoemd,  worden gebruikt om producten te voorzien van de gewenste informatie voor de afnemer. Sleufetiketten zijn eenvoudig te bevestigen en zijn beschikbaar in diverse kleuren en afmetingen. 

Steeketiketten met eigen bedrukking

Steeketiketten met eigen bedrukking zorgen dat je product opvalt en zich onderscheid van de concurrentie. Ook kun je de steeketiketten bestellen in diverse vormen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Do not delete this link