Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Hoezen en Hebo Halters

Bekijk alle

Plant-Trays

Bekijk alle
 • Hoe kies ik de juiste pot?

  Ieder gewas heeft andere behoeften en het gebruik van de juiste pot kan bijdragen aan de kwaliteit van uw product. Daarom geven wij u graag extra informatie over de verschillende opties. 

  Lees verder
 • Optimale presentatie met juiste hoes

  Bloemen- en plantenhoezen bestaan in verschillende soorten en maten, maar ook in verschillende materiaalsoorten. Ieder gewas heeft andere behoeftes en daarom is het belangrijk dat u de hoes kiest die het beste op deze behoeftes, maar ook op uw persoonlijke behoeftes aansluit. Wij geven u hier graag advies over. 

  Lees verder
 • Karton als verpakkingsmateriaal

  Een trend op het gebied van verpakkingen is het gebruik van karton. Dit verpakkingsmateriaal heeft allerlei voordelen: het is duurzaam en biedt een goede bescherming tijdens het transport. Daarnaast is het een veelzijdig verpakkingsmateriaal en kan het in allerlei vormen gebruikt worden, zoals bloemen- en plantendozen, bloemen- en fustkragen en groente- en fruitkisten. 

  Lees verder


Royal Brinkman biedt een totaalpakket aan ten behoeve van jouw productpresentatie in de professionele tuinbouw: van potten en containers tot aan trays, hoezen en folie. Verpakkingen zijn een belangrijk onderdeel van een onderscheidende positie van jouw product in de markt. Onze specialisten helpen je graag bij het creëren van deze onderscheidende positie. Of het nu gaat om een bedrukte hoes, een bedrukking op een pot, een verpakking, bloemenhoezen, of een compleet nieuwe huisstijl. Binnen de afdeling Verpakking & ontwerp kun je terecht met al je vragen over communicatie en verpakking.

Royal Brinkman studio; een verpakkking op maat

Onze eigen vormgevers maken in de Royal Brinkman Studio concepten op maat. Of het nu gaat om een logo, huisstijl of om een compleet concept voor de vermark(e)ting van het door jou geteelde product: je kunt hiervoor bij Royal Brinkman terecht. Tevens kunnen we de totale logistieke stroom voor je uit handen nemen. Je legt de opdracht bij Royal Brinkman neer en wij regelen het hele traject van concept tot eind.

Bloemenhoezen, plantentrays en potten

Royal Brinkman biedt een breed assortiment producten ten behoeve van een onderscheidende positie van jouw product in de professionele tuinbouw. De producten zijn o.a.: verpakking (bloemenhoezen, rozenfolie, kartondisplays), handelsdrukwerk (briefpapier, visitekaartjes etc.), bedrukte potten en containers, buitenreclame (zuilen en borden), autobelettering, bedrukte kleding, - draagtassen, -tape en steek- en hangetiketten.

Advies verpakkingen

Naast het brede assortiment producten, bieden wij diensten waaronder communicatieadvies, verpakkingadvies, trendadvies en het ontwerpen van logo's, complete huisstijlen, verpakkingen etc.
Do not delete this link