Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Kies een thema:    Verpakking & ontwerp

Verpakking & ontwerp

Verpakkingen worden in de tuinbouw in grote hoeveelheden gebruikt om enerzijds bescherming te bieden aan het product. Anderzijds bieden verpakkingen de mogelijkheid om het product te onderscheiden van de concurrent en is daarbij één van de belangrijkste contactmomenten met uw klant. Royal Brinkman biedt een breed assortiment verpakkingsmaterialen voor de professionele tuinbouw.
  • Persoonlijk advies van onze verpakkingsspecialisten


    Naast het advies over het assortiment, adviseren onze specialisten je ook graag over communicatie, trends, ontwerp van logo’s, complete huisstijlen en verpakkingen. De combinatie van jarenlang deskundig advies, 135 jaar ervaring, aangevuld met een breed assortiment maken het verschil. Allemaal met als doel het rendement van jouw bedrijf te verbeteren.

    Via royalbrinkman.nl heb je altijd 24/7 toegang tot kennis, advies en producten. Bovendien bestel je snel en eenvoudig je benodigde producten of vraag je direct en geheel vrijblijvend een offerte aan. Met het brede assortiment van gerenommeerde verpakkingsleveranciers voorziet Royal Brinkman je altijd in de juiste oplossing met als doel jouw rendement te verhogen.Verpakkingsmaterialen voor sier- en groenteteelt

Royal Brinkman biedt een totaalpakket aan ten behoeve van jouw product presentatie in de professionele tuinbouw: van potten en containers tot aan trays, bloemenhoezen en verpakkingsfolie. Verpakkingen zijn een belangrijk onderdeel van een onderscheidende positie van jouw product in de markt. Onze specialisten helpen je graag bij het creëren van deze positie. Of het nu gaat om een bedrukte hoes, een bedrukking op een pot, een kartonnen of papieren verpakking, bloemenhoezen, of een compleet nieuwe huisstijl. Binnen de afdeling 'Verpakking & Ontwerp' kun je terecht met al je vragen over communicatie en verpakking. 


Duurzame verpakkingsmaterialen

Tegenwoordig is het belangrijk dat jouw product zich onderscheidt van de concurrentie. Dit ontwerp wordt met de dag belangrijker. In ons assortiment kunt u ook kiezen uit duurzame verpakkingen die gemaakt zijn van recyclebaar materiaal. Bovendien hebben retailers en consumenten wereldwijd steeds meer aandacht voor recyclebare verpakkingen, waardoor de vraag naar duurzame verpakking toeneemt.


Royal Brinkman Studio: een verpakking op maat

Op zoek naar onder andere verpakkingsmateriaal voor bloemen? De specialisten van onze eigen Royal Brinkman Studio bedenken en ontwerpen concepten op maat. Of het nu gaat om een logo, huisstijl of om een compleet concept voor de vermark(e)ting van het door jouw geteelde product: je kunt hiervoor bij Royal Brinkman terecht. Tevens kunnen we de totale logistieke stroom voor je uit handen nemen. Je legt de opdracht bij Royal Brinkman neer en wij regelen het hele traject van concept tot eind. De Royal Brinkman studio ontwerpt en maakt onder andere Verpakkingen (bloemenzakken, rozenfolie, kartonnen displays), commercieel drukwerk (briefpapier, visitekaartjes, etc.), bedrukte potten en containers, buitenreclame (zuilen en borden), belettering van voertuigen, bedrukte kleding, draagtassen, maar ook stickers en hangetiketten. Heb je een specifieke wens? Vraag het aan één van onze specialisten.  Verpakkingsmateriaal bloemen, plantentrays en potten

Naast het ontwerpen biedt Royal Brinkman een breed assortiment planten- en bloemenhoezen, plantentrays en potten voor de sierteelt. Bloemenhoezen beschermen de plant tijdens het transport en zijn onmisbaar in de bloementeelt. Plantentrays en potten zijn in verschillende soorten en maten leverbaar. Onze plantentrays worden onder andere geleverd door toonaangevende leveranciers Desch Plantpak, Pöppelmann en Normpack. Plantentrays worden voornamelijk gebruikt voor het beschermen van de plant en het transport. Met behulp van een Deense kar kunnen de potplanten worden vervoerd naar de eindbestemming.

Do not delete this link