Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Assortiment    Teeltwisseling    Gaas- en Steunmateriaal

Gaas- en Steunmateriaal

Om de groei van gewassen te ondersteunen, is er gaas- en steunmateriaal nodig. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan plantenclips, die voorkomen dat het gewas gaat knikken en/of scheuren. Naast clips biedt Royal Brinkman een breed assortiment verschillende soorten gaas om het gewas te ondersteunen, waaronder bloemengaas. 
  • Hoe kies je het juiste gaas?

    Omdat er vaak verschillen zijn tussen de teelten, is het belangrijk dat je het juiste gaas kiest dat jouw teelt zoveel mogelijk ondersteuning biedt. In dit artikel helpt onze specialist je bij het kiezen van het juiste type gaas

    Lees verder
  • Maatwerk in steunmateriaal en gaas voor snijhortensia

    Telen op een lavavloer of eb- en vloed betonvloer? Voor hortensiaplanten is dat geen probleem. Maar hoe bevestig je het gaas- en steunmateriaal? Royal Brinkman leverde bij kwekerij Gommers speciale grondsteunen waardoor het gaas uitstekend stabiel ligt.

    Lees verder

Bamboestokken

Bamboestokken zijn een uitkomst als het gaat om het ondersteunen van planten. Ook worden bamboestokken vaak gebruikt om rekken mee te maken waar de plant tegen aan kan groeien. De gekleurde bamboestok wordt met name toegepast in de Phalaenopsisteelt (potplanten)  in verband met haar sierwaarde door de kleur van de bamboestokken. 

Planten- en bloemengaas

Planten- en bloemengaas wordt meestal gespannen tussen het standaard steunmateriaal: staanders met een ring aan de onderkant die in de kasgrond worden geprikt. Vanwege de verschillen tussen diverse gewassen, is het belangrijk dat je het juiste gaas kiest dat het gewas zoveel mogelijk plantondersteuning biedt. Van kunststof gaas tot nylon gaas: ontdek welk soort gaas het meest geschikt is voor jouw gewas.Do not delete this link