Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Teeltwisseling    Entclips

Entclips

Entclips, ook wel entklemmen, worden gebruikt bij het enten van diverse gewassen in de groenteteelt. Elke teelt kent andere groeiomstandigheden, waardoor het belangrijk is om de juiste entclips aan te schaffen. Bij Royal Brinkman kun je terecht voor diverse soorten entclips.

Entclips komkommerachtige

In de komkommerachtige worden twee ent methodes gehanteerd; de kop-ent of Japanse-ent methode en de benaderingsent. Royal Brinkman heeft voor het enten van komkommerachtige twee speciale entclips ontwikkeld. Deze zijn beschikbaar in diverse kleuren. 

Entclips tomaat, paprika en aubergine

Tomaten enten kan met een zachte of harde entclip, dit is afhankelijk van de teeltomstandigheden. Bij het kweken van tomaten, paprika en aubergine in warme landen, wordt er vaak gebruik gemaakt van harde entclips. In wat zachtere klimaten wordt vaak gebruik gemaakt van flexibele (zachte) entclips. 

Hoe kies je de juiste entklemmen?

Bij het enten van verschillende gewassen - met name tomaat, paprika, aubergine, komkommer, courgette en (water)meloen - worden entclips gebruikt. Ieder soort zaailing kent andere groeiomstandigheden en daarom is het belangrijk om de juiste entclip te kiezen. Onze specialisten hebben een artikel geschreven waarin ze alle aandachtspunten voor je op een rij hebben gezet.

Entclips kopen

Iedere teelt kent andere groeiomstandigheden. Het is daarom van groot belang om de juiste entclips voor je gewas te kiezen. Onze specialisten hebben een artikel geschreven waarin zij vertellen hoe je de juiste kiest. Wil je een advies over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. We nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.
Do not delete this link