Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Doeken en Zeilen

Folies

Bekijk alle

Substraten en Toebehoren

Bekijk alle


Teeltwisseling
Royal Brinkman biedt een breed totaalpakket ten behoeve van de teeltwisseling; van substraten, folies en gronddoeken tot aan hogedraadhaken, clips en touw voor het aanbinden van planten. De teeltwisseling is namelijk een drukke en hectische periode waarin veel verschillende handelingen aan bod komen zoals bijvoorbeeld het verwijderen van oud gewas of het plaatsen van nieuwe substraten. Of dit nu eenmaal per jaar gebeurt tijdens de teeltwisseling van tomaten of paprika's, eenmaal per 10-13 weken in de chrysantenteelt, of eenmaal per 7 jaar in de rozenteelt: alles draait om een strakke planning en de juiste teeltmaterialen.

Tomatenhaken
Wij bieden een totaalassortiment tomatenhaken voor de tomatenteelt aan. Afhankelijk van de touwdikte, touwlengte, kleuren, kleurvolgorde en een overzichtelijke verpakking bieden wij altijd een oplossing aansluiten op jouw wensen en behoefte van het gewas. Kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid zijn twee belangrijke pijlers voor het leveren van deze belangrijke producten. 

Substraten
Substraten, waaronder substraatmatten, zijn een belangrijk onderdeel om gewassen in hun behoeftes te voorzien. Steenwolmatten zijn bijvoorbeeld niet geschikt voor iedere teelt, omdat ieder gewas zijn eigen uitdagingen kent. Bovendien zijn substraatmatten verkrijgbaar voor eenmalig gebruik of voor het gebruik van meerdere jaren. Royal Brinkman biedt een breed assortiment van Grodan substraten aan, zowel voor de groente- als sierteelt. 

Tuinbouwfolie
In de tuinbouw worden diverse folies gebruikt voor verschillende doeleinden. Zo heb je folie nodig voor het verduisteren van de kas, het plaatsen van folie voor de nieuwe teelt of juist isolerend folie om energie te besparen in de koude wintermaanden. Royal Brinkman biedt een breed assortiment folies van Oerlemans Plastics aan voor de tuinbouw. Of dit nu gaat om zwart, wit of zwart-wit of condenserend folie. Je vindt het allemaal onder het thema Teeltwisseling.

Gronddoek
Gronddoek wordt in de tuinbouw vaak gebruikt voor onkruidwering, lichtweerkaatsing en bescherming. Afhankelijk van de wensen van jouw teelt en de toepassing kies je het juiste gronddoek. Royal Brinkman heeft verschillende gronddoeken in haar assortiment: Phormiflex, Phormisol 100 en Phormisol 137. Laat je adviseren door één van onze specialisten teeltwisseling, zodat je altijd zeker bent van de juiste keuze. 
Do not delete this link