Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Sproeiers zijn een belangrijk onderdeel van de beregening in de kas. Het is belangrijk dat je de juiste sproeier kiest. Bij Royal Brinkman vind je een breed assortiment sproeiers voor de professionele tuinbouw. Onze specialisten adviseren je graag over de verschillende soorten sproeiers. 

Beregening sproeiers in de tuinbouw

Wanneer je voor een beregeningsinstallatie kiest met sproeiers dan kun je kiezen uit ondergrondse en bovengrondse sproeiers. In de tuinbouw wordt voornamelijk gebruik gemaakt van installaties met bovengrondse sproeiers. Sproeiers zijn uitstekend geschikt voor het beregenen van bloemen en planten in de kas. Echter is het van groot belang dat je rekening houdt met een aantal factoren. Je dient rekening te houden met de soort teelt, kasafmeting en vrije ruimte boven de sproeiers. DAN sproeiers worden veelal gebruikt in de professionele tuinbouw. Onze specialisten adviseren je graag over de juiste DAN sproeier.

Sproeiers kopen

Indien je sproeiers wilt kopen, dan ben je bij Royal Brinkman aan het juiste adres. In ons assortiment vind je diverse soorten sproeiers, waaronder Agridor sproers, boog sproeiers, daksproeiers, Dan sproeiers, Eindor sproeiers, Pensproeiers en veldsproeiers. Voor iedere toepassing adviseren wij een geschikte sproeier. Heb je vragen of wil je graag meer advies? Neem dan contact op met één van onze specialisten Technische projecten. 

Sproeiers reinigen

Sproeiers dien je regelmatig te reinigen om neerslag van zouten te voorkomen. Deze neerslag kan namelijk leiden tot vervuiling en verstoppingen van de sproeiers. Hierdoor kan de uniformiteit en de watergift van de sproeiers teruglopen. Reinigen van de sproeiers is dus van groot belang. Onze specialisten schreven een artikel over ‘hoe reinig je sproeiers?
Do not delete this link