Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Gewasbescherming & desinfectie    Slangen en koppelingen

Slangen en koppelingen

Slangen en koppelingen worden in de tuinbouw voor veel verschillende doeleinden gebruikt. Afhankelijk van bijvoorbeeld de te vervoeren stof, hoeveelheid druk en stevigheid kies je de juiste slang. Royal Brinkman biedt een breed assortiment slangen en koppelingen voor het gebruik in de professionele glastuinbouw.

Soorten slangen voor de tuinbouw

Ons assortiment slangen biedt je de juiste slang voor iedere toepassing. Of het nu gaat om druppelslangen, watergeefslangen, verwarmingsslangen of hogedruk slangen, Royal Brinkman levert het allemaal. Onze specialisten geven je graag advies over het kopen van slangen in het juiste formaat. 

Slangkoppelingen

Met behulp van slangkoppelingen worden slangonderdelen met elkaar verbonden. Een slangkoppeling is een onderdeel waardoor slang ontkoppelt kan worden, maar wel waterdicht is. Royal Brinkman biedt diverse slangkoppelingen aan voor de professionele glastuinbouw. Een bekende slangkoppeling zijn de Geka slangkoppelingen. Geka slangkoppelingen worden ook wel klauwkoppelingen genoemd. 

Toebehoren voor het gebruik van slangen en koppelingen

Naast de industriële slangen en slangkoppelingen biedt Royal Brinkman ook toebehoren voor bijvoorbeeld het monteren van slangen en koppelingen. Hierbij kun je denken aan slangklemmen, slangpilaren en verbindingspijpjes. Mocht je op zoek zijn naar slangen en koppelingen als onderdeel van bijvoorbeeld spuitapparatuur, irrigatiesystemen en andere installaties. Gebruik dan de Onderdelenzoeker. Met behulp van de Onderdelenzoeker vind je in 3 stappen je benodigde onderdeel.

Slangen en koppelingen kopen

Wil je nieuwe slangen en/of koppelingen kopen? Dan ben je bij Royal Brinkman aan het juiste adres. Onze technische specialisten adviseren je graag over het gebruik van de juiste slang en koppeling. Vragen of meer informatie? Ook dan kun je terecht bij onze specialisten. Op werkdagen nemen onze specialisten binnen 24 uur contact met je op.
Do not delete this link