Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Do not delete this link

Flexibele afscheidingen

Flexibele afscheidingen kunnen helpen bij het scheiden van een ruimte, als extra invloed op het klimaat in de kas of het beperken van een plaag door deze af te scheiden van de rest van de kas. Het assortiment van VLP Flexibele Afscheidingen bestaat uit verschillende afscheidingen, met elk een andere toepassing. Zo kun je bij Royal Brinkman terecht voor een strokengordijn, pendeldeur, snelroldeur, schuifwand, dockshelter doek, brandwerend rolscherm, middenrolwand, gordijn of harmonicatunnel. 
9 product(en) gevonden
Do not delete this link

Afscheidingen als doorgang

Je vindt in het assortiment veel soorten flexibele afscheidingen. Een aantal afscheidingen kunnen dienen als doorgang. Zo is het strokengordijn handig als er veel doorstroom is. Dit gordijn kan tegen een stootje, is tocht- en geluidwerend en houdt insecten buiten of binnen. Als het belangrijk is dat er een minimale lucht verplaatsing is vanwege de temperatuur of een plaag, dan is een snelroldeur de ideale oplossing. Daarnaast heeft de snelroldeur meerdere open- en sluitmogelijkheden. Een ander soort afscheiding als doorgang is de dockshelter. Deze kan geleverd worden met een harmonicatunnel, waardoor laden en lossen makkelijker gaat door het sluiten van de dockshelter. De dockshelter bevat een schadedemper en kan worden voorzien van een rotatiemogelijkheid, waardoor ook voor kleine of langgerekte terreinen laden en lossen makkelijker wordt. 

Afscheiden van ruimtes

Naast dat een afscheiding gebruikt kan worden als doorgang, kan een afscheiding ook gebruikt worden voor het scheiden van ruimtes. De schuifwand wordt voornamelijk gebruikt voor het scheiden van teelten of voor het gericht stoken, luchten of ontsmetten. Daarnaast heb je ook het industriegordijn. Dit gordijn wordt voornamelijk gebruikt tegen de verspreiding van stof, nevel, tocht/kou of rook. Dit gordijn zit aan de bovenkant vast, wat de veiligheid bevordert. Dit doek bevat extra palen waardoor het tegen windstromen kan. Het industriegordijn wordt ook vaak gebruikt voor het afscheiden van een machine of installatie. Een andere afscheiding is het brandwerend rolscherm. Dit is een scherm die door rook of brandalarm wordt geactiveerd en zich gelijk laat zakken waardoor het de verspreiding van brand tegen kan gaan. Een laatste afscheiding voor het scheiden van ruimtes is de harmonicatunnel. Dit is een tunnel die bijvoorbeeld gemaakt kan worden tussen kassen. Daarnaast kan deze tunnel ook dienen als extra ruimte buiten de kas. De tunnel is flexibel en kan groter of kleiner worden gemaakt, afhankelijk van het aantal spullen dat opgeslagen dienen te worden. 

» Heb je vragen over flexibele afscheiden of over VLP, de leverancier? Klik dan hier en vul het formulier in onder aan de pagina. 

Do not delete this link