Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

 •  
Specialisten

Als persoonlijk kennispartner staan wij dicht bij de teler. Royal Brinkman beschikt over een team van ervaren en toegewijde productspecialisten met gespecialiseerde kennis. Naast productspecialisatie hebben we ook adviseurs die allround kennis hebben van thema's als hygiëne, ontvochtiging, klimaatbeheersing en water. 

Door al deze kennis te bundelen, garanderen wij onze klanten een compleet advies. Ook kunnen we hierdoor innovatieve oplossingen ontwikkelen voor wereldwijde tuinbouwondernemers, met verbetering als doel.
 

 • Kees Kouwenhoven

  Kees adviseert kwekers over de aanpak om ziekten en plagen te voorkomen en te bestrijden, tegenwoordig allereerst met inzet van natuurlijke vijanden maar ook indien nodig met correcties met chemische middelen.

  Lees meer
 • Dirk Timmers

  Dirk werkt sinds 2017 bij Royal Brinkman. Hij is specialist op het gebied van hygiene & desinfectie waarbij hij zich bezig houdt met het concept HortiHygienz.

  Lees meer
 • Conrad van Doorn

  Conrad is sinds 1997 werkzaam bij Royal Brinkman. Hij is specialist op het gebied van gewasbescherming. Een belangrijke focus van zijn specialisatie is de gewasbescherming in de chrysanten-, frambozen- en aardbeienteelt

  Lees meer
 • Roy Verlinden

  Met meer dan 30 jaar ervaring in de tuinbouwsector en ruime kennis van biologische bestrijders adviseert Roy op het gebied van gewasbescherming, met een belangrijke focus op de groenteteelt en klein fruit.

  Lees meer
 • Sandra van den Bosch

  Sandra is productspecialist gewasbescherming. Een belangrijke focus van haar advisering ligt in de sierteelt, zowel in de potplanten als in de snijbloemen.

  Lees meer
 • Martijn Maat

  In zijn functie als productspecialist gewasbescherming ligt de focus van zijn advisering grotendeels op het voorkomen en bestrijden van ziekten en plagen in de groenteteelt.

  Lees meer
 • Cisse Sterck

  Cisse is productspecialist op het gebied van gewasbescherming. Hij adviseert voornamelijk in de groente- en in de zacht fruitteelt

  Lees meer
 • Henry van der Meer

  Met meer dan 20 jaar ervaring in de tuinbouwsector en met ruime kennis op het gebied van sierteelt is Henry van der Meer jouw specialist op het gebied van gewasbescherming. Bij Royal Brinkman is Henry specialist Crop Protection. Hij begeleidt en adviseert kwekers over gewasbescherming, op het gebied van de inzet van biologie en geïntegreerde gewasbescherming.

  Lees meer
 • Lowie Smolders

  Sinds oktober 2007 is Lowie bij Royal Brinkman werkzaam als productspecialist, gespecialiseerd in gewasbescherming voor de sierteelt.

  Lees meer
 • Carolien van den Biggelaar

  Carolien adviseert over de mogelijkheden van het inzetten van biologische gewasbeschermingsmiddelen, en waar nodig om chemisch bij te sturen.

  Lees meer
 • Kevin van Kester

  Kevin van Kester is Quality Controller bij Royal Brinkman. Hij deelt graag zijn kennis en ervaring op het gebied van kwaliteitsmanagement van biologische gewasbescherming. Hij houdt zich structureel bezig met het waarborgen van de kwaliteit.

  Lees meer
 • Jasper Verhoeven

  Jasper is specialist op het gebied van hygiëne & desinfectie. Hij adviseert klanten over vraagstukken met betrekking tot hygiëne rondom tuinbouw waarin alles omtrent reinigen, ontsmetten en bedrijfshygiëne voorkomt.

  Lees meer
 • Leonie van Rooijen

  Leonie is intern productspecialist gewasbescherming bij Royal Brinkman. Zij adviseert over de mogelijkheden van het inzetten van biologische gewasbeschermingsmiddelen, en waar nodig om chemisch bij te sturen.

  Lees meer
 • Caroline Polzin

  Caroline is productspecialist gewasbescherming. Een belangrijke focus van haar advisering ligt in de potplanten, snijbloemen en kruiden alsook in de tomaten, komkommers en paprika’s.

  Lees meer
 • Jan-Paul de Wit

  Jan-Paul de Wit is specialist gewasbescherming. Hij helpt en adviseert telers bij het verbeteren van hun gewassen en het bestrijden van ziekten, virussen en plagen. Een belangrijke focus van zijn specialisatie is de gewasbescherming in de groenteteelt, zacht fruit en cannabisteelt.

  Lees meer
 • Bart van Paassen

  Bart wordt opgeleid tot productspecialist geïntegreerde gewasbescherming in de sierteelt bij Royal Brinkman. Samen met collega’s scout Bart om de ziekte en plagendruk optimaal in beeld te krijgen voor de teler.

  Lees meer
 • Jaap Lubbersen

  Jaap is intern productspecialist gewasverzorging. Een belangrijke focus van zijn specialisatie ligt bij vaste en vloeibare meststoffen, sporenelementen, voorbehandelingsmiddelen en waterbehandeling.

  Lees meer
 • Han van der Kooij

  Han is productspecialist meststoffen en voorbehandelingsmiddelen en is gespecialiseerd in vaste- en vloeibare meststoffen en sporenelementen. Han geeft je graag een compleet advies

  Lees meer
 • Maarten Casteleijn

  Sinds 2019 is Maarten productspecialist weerbaarheid bij Royal Brinkman. Een belangrijke focus van zijn specialisatie is in plantfysiologie en weerbaarheidsproducten.

  Lees meer
 • Tom de Haas

  Met bijna 30 jaar ervaring en met zeer ruime kennis ondersteunt Tom de Haas klanten op alle gebieden van bemesting en meststoffen.

  Lees meer
 • Roger de Jagher

  Met meer dan 30 jaar ervaring en ruime kennis op het gebied van krijt- en schermmiddelen adviseert Roger graag over welke coating of schermmiddel het meest geschikt is voor een teler en de teelt.

  Lees meer
 • Luuk Jumelet

  Sinds 2019 is Luuk Jumelet werkzaam bij Royal Brinkman als Digitaal Programma Manager bij Royal Brinkman. In zijn functie als digitaal programma manager is Luuk verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een digitaal platform en digitale applicaties die bijdragen aan het gemak en succes van telers.

  Lees meer
 • Max Stam

  Max Stam is innovatiespecialist bij Royal Brinkman sinds 2022. Hij werkt samen met verschillende thema’s aan innovatieve oplossingen.

  Lees meer
 • Martijn van Vliet

  Martijn van Vliet is Regulatory Advisor bij Royal Brinkman. Als Regulatory Advisor heeft Martijn meerdere verantwoordelijkheden: Zo vertaalt hij de wet- en regelgeving naar zaken die relevant zijn voor Royal Brinkman.

  Lees meer
 • Koen Bol

  Koen bol is innovatiespecialist bij Royal Brinkman en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van digitale tools en fysieke producten. Hij houdt zich bezig met de behoeftes in de markt en het vertalen hiervan naar een ontwerp van een tool of product.

  Lees meer
 • Eef Zwinkels

  Heb je advies nodig of vragen over luchtvochtigheid en vochtproblemen in de kas, dan kun je bij onze Technical Accountmanager Eef Zwinkels terecht.

  Lees meer
 • Rene Mondt

  Rene is productspecialist Technische producten. Hij is gespecialiseerd in technische ‘Plug & Play’ producten, op het gebied van water, elektra en klimaat.

  Lees meer
 • Mark Bentvelzen

  Mark is intern productspecialist mechanisatie bij Royal Brinkman. Hij adviseert over mechanische toepassingen als spuitwagens, spuitrobots, intern transport, buisrailwagens, monorailsystemen etc.

  Lees meer
 • Michael Visser

  Michael deelt graag zijn kennis en ervaring over hogedruk pompen, spuitapparatuur (hoogvolume en laagvolume), alumaster spuitrobots, en apparatuur voor de verdeling van biologische gewasbeschermingsmiddelen.

  Lees meer
 • Frank Schoenkmakers

  Frank heeft als productspecialist ruime ervaring op het gebied van mechanisatie. Frank is in 1988 begonnen bij Royal Brinkman als winkelmedewerker en monteur tot eind 1991.

  Lees meer
 • Edwin van der Maarel

  Edwin van der Maarel is productspecialist mechanisatie bij Royal Brinkman en is gespecialiseerd in hygiëne producten. Edwin adviseert over de juiste technische hygiëne oplossing passend bij het bedrijf.

  Lees meer
 • Martin Meuldijk

  Martin Meuldijk werkt sinds september 2016 als specialist Crop Rotation bij Royal Brinkman. Hij is gespecialiseerd in de kasgroenten; tomaat, paprika en komkommer. Martin adviseert over het gebruik van teeltbenodigdheden zoals hogedraad haken en bevestigingsmaterialen voor kasteelten.

  Lees meer
 • Anton Wattez

  Sinds 1988 is Anton werkzaam bij Royal Brinkman en heeft veel ervaring op het gebied van elektrotechniek.Hij begrijpt wat de klant wil en denkt altijd mee

  Lees meer
 • Joshua Reijnen

  Joshua is accountmanager en calculator Watertechniek. Hij beantwoordt vraagstukken over alle watertechnische onderdelen binnen een tuinbouwbedrijf.

  Lees meer
 • Laurens Hoep

  Sinds 2021 is Laurens Hoep werkzaam bij Royal Brinkman als Technical Sales Water. Voor vragen met betrekking tot watertechniek binnen de glastuinbouw geeft Laurens graag persoonlijk en deskundig advies. Hij werkt gestructureerd en zoekt zaken tot in de puntjes voor je uit.

  Lees meer
 • Ben Peters

  Ben Peters is sinds 1980 werkzaam bij Royal Brinkman. Hij is Technical accountmanager en houdt zich bezig met water-, elektro- en solartechniek. Hij richt zich binnen Royal Brinkman zowel op kleine als grote projecten.

  Lees meer
 • René van Velden

  René van Velden is Technical supervisor export bij Royal Brinkman. Met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van elektro en computertechnische installaties houdt René zich bezig het ontwerpen, aanbieden, voorbereiden, uitvoeren en onderhouden van technische installaties bij klanten buiten Nederland.

  Lees meer
 • Christiaan Rolandus Boers

  Christiaan Rolandus Boers is Technisch Supervisor Export bij Royal Brinkman. Hij is gespecialiseerd in elektrotechnische en computertechnische installaties en houdt zich bezig met het ontwerpen, aanbieden, voorbereiden, uitvoeren en onderhouden van technische installaties bij klanten buiten Nederland.

  Lees meer
 • Remco de Pater

  Remco de Pater deelt graag zijn kennis en ervaring op het gebied van elektrotechniek met je. Remco is calculator / werkvoorbereider bij Royal Brinkman en is specialist op het gebied van elektra, klimaat en belichting.

  Lees meer
 • Giel van der Hoeven

  Giel is coördinator service en onderhoud bij Royal Brinkman. Hij geeft advies en is verantwoordelijk voor het coördineren van service, onderhoud en inspecties in de technische disciplines water, elektra, klimaat (WEK) en mechanisatie.

  Lees meer
 • Nick Groenewoud

  Nick is productspecialist verpakkingen. Hij adviseert over alles met betrekking tot verpakkingen en producten ter verbetering van de uitstraling van tuinbouwondernemingen.

  Lees meer
 • Joyce van der Burg

  Joyce is productspecialist op het gebied van verpakkingen. Zij adviseert over alles wat met klant specifieke hoezen, labels, potcovers en kartonnen verpakkingen/concepten te maken heeft.

  Lees meer
 • Gerard Wessteijn

  Met meer dan 35 jaar ervaring bij Royal Brinkman en met ruime kennis van klantspecifieke hoezen, labels, potcovers en kartonnen verpakkingen, is Gerard productspecialist verpakkingen.

  Lees meer
 • Marja Scheffers

  Marja is grafisch vormgeefster bij Royal Brinkman. Zij houdt zich bezig met het adviseren over communicatiemogelijkheden en bedrukkingen op o.a. hoezen, potten, steeketiketten en potcovers en maakt hierbij optimaal gebruik van het Adobe CS pakket.

  Lees meer
 • Joyce van den Berg

  Joyce haar werkzaamheden bij Royal Brinkman bestaan uit het ontwerpen van; bedrukte hoezen, folies en potten, logo’s en huisstijlen, flyers, (web) banners, concept ontwikkeling, gevelborden, stickers, beeldwerking en video’s.

  Lees meer

Stel je vraag

Heb je vragen of wil je graag een advies op maat? Neem dan contact op met een van onze productspecialisten, of stel je vraag via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op - op werkdagen zelfs binnen 24 uur.


Do not delete this link