Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Kies een thema:    Service artikelen    Messen en scharen

Messen en scharen

Messen en scharen worden voor veel verschillende werkzaamheden gebruikt in de professionele glastuinbouw. Royal Brinkman biedt een breed assortiment messen en scharen aan. Op deze manier ben je altijd verzekerd van het juiste materiaal en voer je jouw werkzaamheden optimaal uit.

  • Hoe kies je de juiste messen en scharen?

    Van bladsnijden in de groenteteelt tot oogsten in de bloementeelt: voor verschillende werkzaamheden bestaan verschillende messen en scharen om het werk zo makkelijk mogelijk te maken. Maar hoe kies je nou het juiste mes of de juiste schaar?

    Lees verder
  • Reinigen van materialen

    De hoeveelheid vuil en het type vuil in de tuinbouw verschilt aanzienlijk van andere sectoren. Vervuiling die ontstaat door plantresten, plantsappen, grond en stof hecht zeer sterk aan diverse oppervlakken. Zo ook aan jouw messen en scharen!

    Lees verder

Messen in de tuinbouw

In de professionele tuinbouw worden voor gewashandelingen vaak messen gebruikt. Of het nu gaat om een mes voor het bladsnijden of een mes voor het oogsten van paprika’s of lelies, een entmes of oculeermes. Royal Brinkman heeft het allemaal. Onze specialisten zetten in een artikel op een rij welke mes of schaar geschikt is voor jouw gewashandeling.

Scharen in de tuinbouw

Het oogsten van een gewas kent verschillende wensen. Daarom heeft Royal Brinkman verschillende scharen in het assortiment. Of je nu bloemen, fruit of groente moet oogsten, Royal Brinkman biedt diverse scharen aan met gebogen of lange bek. Wanneer je op zoek bent naar een rozenschaar, dan kun je kiezen uit onder andere een Felco snoeischaar. Alle scharen zijn zowel in links- als rechtshandig verkrijgbaar.
Do not delete this link