Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Do not delete this link

Cursus en training

Cursussen en training van medewerkers is van groot belang voor de efficiëntie en veiligheid van het bedrijf. Daarom biedt Royal Brinkman diverse trainingen en cursussen, gegeven door Terra Trainingen, aan in haar assortiment.
11 product(en) gevonden
Do not delete this link

Spuitlicentie halen of verlengen

In de professionele glastuinbouw worden nog steeds chemische middelen gebruikt ter bestrijding van ziektes en plagen. Wanneer met je chemische gewasbeschermingsmiddelen werkt, is het hebben van een spuitlicentie verplicht. Bij Royal Brinkman is het mogelijk om deze cursussen aan te schaffen en uit te voeren. Wil je weten wat er allemaal nodig is voor het halen of verlengen van een spuitlicentie? Onze specialisten schreven een artikel over de aandachtspunten bij het halen van een spuitlicentie.

Heftruck rijden

In de professionele tuinbouw wordt de heftruck veel gebruikt voor het transport van A naar B. Echter dien je wel veilig om te gaan tijdens het rijden op een heftruck. Daarom is een heftruck certificaat verplicht. Bij Royal Brinkman kan je zo’n cursus aanschaffen. Bovendien is het ook mogelijk om een opfriscursus te doen. 

Andere cursussen in de tuinbouw

Naast bovenstaande cursussen en trainingen is het mogelijk om je KBA licentie, cursus leidinggeven of VCA in 1 dag te halen. Met behulp van deze trainingen en cursussen bevorder je de veiligheid op het bedrijf en zijn jouw werknemers altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Do not delete this link