Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Dierenvoeding

Bekijk alle

Kleding en Schoenen

Bekijk alle

Messen en Scharen

Bekijk alle
 • Wat houdt HACCP in?

  HACCP in de tuinbouw helpt bij het creëren van een goede bedrijfshygiëne. Hygiëne is ten behoeve van de voedselveiligheid namelijk van groot belang in de groente- en fruitteelt om de voedselveiligheid te kunnen garanderen. HACCP-richtlijnen helpen bij het waarborgen van de voedselveiligheid door de risico’s in het productieproces in kaart te brengen. Op deze manier kunnen risico’s beperkt worden. 

  Lees verder
 • Veilig werken binnen uw bedrijf

  Als werkgever is het belangrijk dat u uw werknemers een omgeving biedt waarin zij zo veilig mogelijk kunnen werken. Door de mogelijke risico's binnen uw bedrijf in kaart te brengen en door hierop te schakelen met de juiste maatregelen, verkleint u de kans op onveilige situaties en bedrijfsongevallen. Maar waar moet u allemaal op letten?

  Lees verder
 • Maskers en filters voor adembescherming

  Wanneer u of uw medewerkers chemische gewasbeschermingsmiddelen spuiten of andere werkzaamheden uitvoeren waarmee zij in aanraking komen met nevel of fijnstof, is het gebruik van het juiste masker en de juiste filters voor adembescherming van essentieel belang. Bij goed gebruik voorkomt dit namelijk gezondheidsrisico's.

  Lees verder
 • Veiligheidsbrillen voor oogbescherming

  Veiligheidsbrillen beschermen de ogen tegen allerlei gevaren, zoals UV, opspattende deeltjes en chemische stoffen. De noodzaak van een veiligheidsbril moet niet onderschat worden, want dagelijks lopen wereldwijd gemiddeld 600 personen oogletsel op door het niet dragen van de benodigde oogbescherming. Ook in de tuinbouw is het dragen van een veiligheidsbril bij het uitvoeren van veel werkzaamheden sterk aan te raden. Maar hoe kiest u de juiste veiligheidsbril?

  Lees verder
 • Hoe kies ik de juiste werkhandschoen?

  Verschillende werkzaamheden vragen om een andere mate of manier van bescherming van de handen (bijvoorbeeld tegen ruwe materialen, chemicaliën, of om bacterieverspreiding via de handen te voorkomen) en daarmee om verschillende typen werkhandschoenen. Maar hoe bepaalt u welke werkhandschoenen u nodig heeft in welke situatie? In onderstaande tabel ziet u voor verschillende activiteiten onze top drie werkhandschoenen. Zo kunt u eenvoudig kiezen welke handschoen het meest geschikt is voor u. Klik op de handschoenen voor meer informatie.

  Lees verder
 • Hoe kies ik de juiste werkschoenen?

  Vallende voorwerpen, gevaarlijke stoffen, rijdende apparaten: er zijn allerlei factoren die bedrijfsongevallen kunnen veroorzaken. Werkschoenen bieden bescherming tegen dit soort factoren en zijn daarom een essentieel onderdeel van de werkkleding. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, die aansluiten op allerlei verschillende wensen en behoeften. Maar hoe kies je nu het juiste model? Wij helpen u op weg. 

  Lees verder

Service Artikelen

De afdeling ‘Service artikelen’ omvat alle overige (winkel)artikelen in het assortiment van Royal Brinkman. In het thema ‘Service artikelen’ vallen alle artikelen die niet direct invloed hebben op de groei van uw gewas, maar voor u wel nodig zijn in uw dagelijkse bedrijfsvoering, zoals kleding en schoeisel, veiligheidsartikelen, verf en toebehoren, onderhoudsartikelen, kantineproducten, ijzerwaren en gereedschap. Deze artikelen kunnen worden afgehaald in de winkels, of besteld worden via telefoon of webshop.

Do not delete this link