Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler


Per 1 januari 2017 is een periodieke keuring van gewasbeschermingsapparaten wettelijk verplicht op grond van de Wet Gewasbescherming en Biociden. Met een periodieke keuring zorg je ervoor dat jouw apparatuur goed onderhouden en correct afgesteld is, zodat gewasbeschermingsmiddelen efficiënt toegediend kunnen worden.

Zijn jouw 
gewasbeschermingsapparaten al SKL gekeurd? Maak direct een afspraak, onze specialist neemt op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!
 • Wat is een SKL-keuring?

  Een SKL-keuring is een keuring van gewasbeschermingsapparatuur, uitgevoerd door hiervoor gecertificeerde bedrijven. De keurmeester controleert spuit- en nevel machines/installaties op een goede werking, veiligheid en het voldoen aan de milieu-eisen. Meer informatie?

  Lees verder
 • Keuringen van machines en -installaties

  In de tuinbouw worden steeds meer periodieke keuringen verplicht gesteld. Verzekeringsbedrijven en andere instanties worden hierin strenger en vragen bij meldingen en aanvragen steeds vaker om een keuringsrapport. Wij kunnen deze keuringen voor je verzorgen!

  Lees verder
 • Royal Brinkman onderdelenzoeker

  Met de Onderdelenzoeker vind je in 3 stappen het juiste onderdeel voor een machine of installatie. Selecteer de juiste groep, het merk en het type onderdeel en vind eenvoudig het benodigde onderdeel via het referentienummer op de bijbehorende onderdelentekening!

  Lees verder

Video


Meer informatie

Royal Brinkman verzorgt keuringen van toedieningsapparatuur voor gewasbeschermingsmiddelen. De keuringen worden uitgevoerd door SKL-gecertificeerde monteurs van Royal Brinkman. Deze monteurs werken volgens het vastgestelde SKL-protocol. De keuring is gebaseerd op de Europese regelgeving (richtlijn 2009/128/ec, Annex 2) en de internationale norm NEN-EN-ISO 16122:4 (2015).De resultaten worden vastgelegd in een keuringsrapport. Van dit keuringsrapport ontvangt de eigenaar van de spuitapparatuur een exemplaar. Bij goedkeuring wordt een sticker met een uniek nummer op de machine aangebracht.


Met vriendelijke groet,
 
Giel van der Hoeven
Maintenance Coordinator

Vraag direct een SKL-Keuring aan!

Do not delete this link