Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Advies en diensten    Royal Brinkman Studio

Royal Brinkman studio

Tips voor beperken van slijtage aan spuitdoppen
De Royal Brinkman Studio is een allround ontwerpbureau waar je als teler terecht kunt voor een compleet verpakkingsconcept voor zowel de snijbloemen-, potplanten-, groente- en fruitteelt. Denk hierbij aan hoezen, potten, dozen, luxe verpakkingen tot aan logo's en huistijl uitingen zoals briefpapier en veilingkaartjes.

Tegenwoordig wordt het steeds belangrijker om op te vallen in de keten: van handel tot aan de consument. Met een unieke verpakking onderscheidt je het product van de producten van collega’s, waardoor uw product meer opvalt in de markt. Daarnaast zorgt het voor herkenbaarheid: retail en eindconsumenten herkennen het product aan de uitstraling en beoordelen de kwaliteit van het product op basis hiervan. 
 

De Royal Brinkman studio heeft dan 15 jaar ervaring in de tuinbouw
Onze specialisten adviseren je graag over de laatste trends en ontwikkelingen 
Van een eenvoudige verpakking tot een totaalconcept
Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van verpakkingen
Kennisbankartikelen over verpakking en ontwerp


Meer informatie

Op maat gemaakte verpakkingen voor de tuinbouw

Om je te onderscheiden van de concurrent, kun je kiezen voor een op maat gemaakte verpakking. Op deze manier valt jouw product meer op in het schap van een retailer, waardoor de kans op aankoop van jouw product groter is. Bovendien draagt een verpakking op maat bij aan de bedrijfsidentiteit en leidt dit tot een hogere naamsbekendheid en herkenning van jouw product en bedrijf. Allemaal met als doel het imago van jouw bedrijf positief te beïnvloeden. De Royal Brinkman studio bedenkt en ontwerpt verpakkingsmaterialen voor de professionele tuinbouw. Van idee, tot ontwerp en van concept tot realisatie; onze specialisten helpen je graag bij het uitdenken van jouw wensen.

Nieuwe huisstijl of logo ontwerpen

Van een plan nieuwe huisstijl of een nieuw logo te ontwerpen? Dan ben je bij Royal Brinkman aan het juiste adres. Er is een groot verschil tussen een logo en huisstijl. Een logo is vaak een herkenningspunt waarin een tekst, symbool en grafisch element in wordt verwerkt. Een huisstijl is daarentegen veel breder en zorgt ervoor dat het bedrijf visueel herkenbaar is. Een logo is dus een onderdeel van de huisstijl, maar naast een logo kun je denken aan gevelbelettering, briefpapier, nieuwsbrief, banners en nog veel meer. Samen met jou kijken onze specialisten naar de wensen en behoeften. Benieuwd naar het proces van het ontwerp tot realisatie van een nieuw logo of huisstijl? Onze specialisten schreven een artikel over een ontwerp van een logo of huisstijl voor de tuinbouwsector.

Bedrukte verpakkingen

In de sierteelt en groenteelt wordt veel gebruik gemaakt van een grote hoeveelheid verpakkingsmaterialen. De verpakkingen dragen bij aan de houdbaarheid, bescherming en transport van het product. In de potplantenteelt gebruiken telers wereldwijd plantcontainers, vervaardigd van plastic of recyclebaar materiaal. Een bedrukte pot is de laatste tijd ook steeds vaker de standaard. Dit is mede te danken door de verhoogde herkenbaarheid van de pot. Naast het bedrukken van potten worden ook veel andere verpakkingen bedrukt. Bloemenhoezen, etiketten, kartonnen verpakkingen en nog meer. Voor een bloemenhoes geldt dat je kunt kiezen uit twee verschillende bedrukkingstechnnieken. Onze specialist schreef een artikel over de twee verschillende manieren van bloemenhoezen bedrukken.

Persoonlijk advies over op maat gemaakte verpakkingen

Naast het advies over een logo, huisstijl of verpakking, adviseren onze specialisten je graag over communicatie en verpakkingstrends. Op deze manier heb je een volledig beeld van de mogelijkheden. Middels persoonlijk en deskundig advies, ervaring in het ontwerpen van verpakkingen voor de tuinbouw en het brede assortiment maakt de Royal Brinkman studio het verschil. Allemaal met als doel het rendement van jouw bedrijf te verbeteren.
Do not delete this link