Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Overstapservice

Overstappen naar Royal Brinkman als leverancier? Dat kan nu heel eenvoudig met onze Overstapservice! Wij verzorgen de overstap gratis en zorgen ervoor dat dit geheel zorgeloos verloopt, zodat je geen moment zonder je benodigde producten komt te zitten. En overstappen is tijdelijk extra voordelig, want je ontvangt nu een webshop cadeaubon t.w.v. €25,- wanneer je overstapt naar Royal Brinkman!

Maak een afspraak met je accountmanager

Wil jij overstappen? Vul dan onderstaand formulier in. Vervolgens zal je accountmanager contact met je opnemen om de mogelijkheden en prijzen te bespreken. Daarnaast ontvang je een kortingsbon van 25 euro!
Hoe werkt de Overstapservice?

Nadat je het formulier hebt ingevuld, zal je accountmanager contact met je opnemen. Vervolgens hoef je alleen aan te geven welke producten je afneemt bij je huidige leverancier; de rest doen wij! 
Aan de hand van de bestellijst van jouw huidige leverancier stellen wij geheel vrijblijvend een nieuwe bestellijst samen. Ben je overtuigd? Dan zetten wij de overstap in gang en kan je binnen een week genieten van het gemak van Royal Brinkman!

De voordelen van overstappen naar Royal Brinkman

 Keuze uit meer dan 30.000 producten voor de glastuinbouw
 Betaal altijd jouw persoonlijke prijzen, zowel in de webshop als in de winkel
 Onze contactpersonen staan altijd voor je klaar, ook online
 Ontvang persoonlijk advies van onze specialisten


Bestellijst samenstellen

Bij het samenstellen van de nieuwe bestellijst voegen we zo veel mogelijk dezelfde producten toe. Is dit voor een bepaald product niet mogelijk, dan zorgen we voor een passend alternatief. Daarnaast bekijken we voor welke producten we een voordeliger alternatief kunnen bieden; zo helpen we je ook te besparen op de inkoop. Deze bestellijst voegen we direct toe aan je (nieuwe) Royal Brinkman webshopaccount onder 'Favorieten', zodat je hier eenvoudig producten kunt bestellen en ook toegang hebt tot alle andere mogelijkheden van de Royal Brinkman webshop. 

Overstapservice
Vragen over de Overstapservice

Heb je vragen over de Overstapservice? Neem dan contact op met klantenservicemedewerker Bart van Ruijven. Dit kan per e-mail of via telefoonnummer 0174 - 446 140.


Do not delete this link