Gemengde meststoffen configurator

Stel eenvoudig je mestbak samen door de meststoffen configurator in te vullen. Hiermee worden jouw wensen en behoeftes in kaart gebracht, zodat onze specialist je een advies op maat kan geven. Je kan via de configurator meerdere mestbakken tegelijk samenstellen.

Er kan geprofiteerd worden van de Ultrasol Easybag bij mestbakken vanaf 3.000 liter inhoud. 

Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte op en ontvang binnen 24 uur een offerte!Ultrasol Easybag


De Ultrasol Easybag
In plaats van losse zakken bestelt u een op maat gemaakte mix. Dit geeft veel gemak en u bespaart op arbeid en tijd. Door uw eigen gewasspecifieke mix samen te stellen, hoeft u niet meer zelf met losse zakken uw A- en B-bak aan te maken. Het voordeel van Ultrasol Easybag is de kant- en klare gemixte samenstelling in de bigbag. Het recept wordt samengesteld op basis van gangbare enkelvoudige meststoffen die tijdens het productieproces gemixt worden. Hierdoor ontstaat een zogenaamde blend. Dit heeft als voordeel dat op elke plaats in de bigbag dezelfde samenstelling aanwezig is. Doseren vanuit de bigbag is dus theoretisch een optie. Een belangrijk voordeel van de gemixte samenstelling is de betere oplosbaarheid. Daarnaast gaat het legen van de bigbag soepel en snel.

Dubbelgeconcentreerde bitterzout
Ultrasol Easybag onderscheidt zich niet enkel doordat het een blend is, maar ook door het gebruik van dubbelgeconcentreerde bitterzout. Deze hoog geconcentreerde bitterzout heeft als voordeel dat de bitterzout in de mix niet hard wordt. Bovendien past er meer meststof in de bigbag;
door minder kilo’s dubbelgeconcenteerd bitterzout kunt u, afhankelijk van het recept, op 6 bigbags – 1 bigbag besparen. Het gewicht van de bigbags voor de A- en de B-bak vulling kan variëren van 400 tot 1.200 kg. Van iedere bigbag wordt een monster genomen ter controle van de samenstelling.


Heb je nog vragen?

Vragen over de Ultrasol Easybag, over de meststoffenconfigurator of wil je een offerte aanvragen? Raadpleeg onze kennisbank, vul onderstaand contactformulier in of neem contact op met één van onze meststoffen specialisten. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een reactie.
Peter Goossens & Jaap Lubbersen

Productspecialisten meststoffen
meststoffen@royalbrinkman.com
0174 – 446 315

 Contactformulier