Shop    Prijzen

Overal jouw persoonlijke prijzen

Wij maken met jou als klant afspraken op maat. Hierdoor zie je in de webshop jouw persoonlijke prijzen! Het inrichten hiervan vindt plaats in samenwerking met één van onze accountmanagers. Op het moment dat je een toegangscode aanvraagt, zullen zij samen met jou afspraken maken. De accountmanager zal vragen naar artikelen die je regelmatig gaat afnemen en artikelen waar jouw interesse naar uit gaat, gebaseerd op je jaarbehoefte.

Na de juiste voorbereiding ontvang je een toegangscode en kun je aan de slag met de Royal Brinkman webshop. Het maakt dan ook niet uit of je via één van onze winkels, telefonisch, per e-mail of via de webshop bestelt. Jouw prijzen zijn overal gelijk.

Indien je een grote hoeveelheid van één artikel wilt bestellen, is het óók mogelijk om via de webshop een offerte aan te vragen. Deze wordt direct doorgestuurd naar je vaste contactpersonen. Ook via de webshop kun je de offerte accorderen, zodat jouw bestelling nog sneller afgeleverd kan worden. Hoe bedoel je een persoonlijke webshop!


Meer informatie

Heb je vragen of interesse in de mogelijkheden van de Royal Brinkman webshop? Laat dan hieronder je gegevens achter. Onze webshopspecialist neemt zo snel mogelijk contact met je op, op werkdagen zelfs binnen 24 uur.