Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
 • Shop 
 • Oplossingen  
 • IPM gewasbescherming • IPM Gewasbescherming


  Alumaster 2.0 spuitboom
  De Alumaster 2.0 is door samenwerking en ontwikkeling nu nóg beter aangepast naar de wensen van de teler. Volledig automatisch, praktisch en met vernieuwde strooitechniek.   

  Rustig verricht de automatische spuitrobot zijn werk, hangend aan de buisrailverwarming. Terug bij het middenpad koppelt de robot zich vast aan de moederwagen. Deze verplaatst de spuitrobot over het middenpad. Dan koppelt de spuitrobot zich weer los en vervolgt zijn weg boven het gewas in het volgende vak. Alles volledig automatisch!

   
  Volledig automatisch
   
  Vernieuwde strooitechniek UniMite Disc
   Gelijkmatig spuit- en verstrooipatroon

  Wilt u meer informatie ontvangen? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.


  Let's improve crop protection
  • Samenwerking chrysantenteler Kees de Jongh, Tuil

   “Een volautomatische spuitrobot was een belangrijke voorwaarde bij de keuze voor een nieuwe spuitrobot. We hebben jarenlang met een semi-automatische spuitrobot gewerkt en nu wilden we maximaal op arbeid besparen. Daarnaast moest de nieuwe spuitrobot ook duurzaam zijn. Daarbij moet je denken aan een uniforme perfecte verdeling van middel en roofmijten, zonder onnodige verspilling van materiaal.”

   » Lees meer   "Het is een duurzame investering voor vele jaren.”
   ~ Kees de Jongh, madibakweker in Tuil.    • In ontwikkeling blijven

   Royal Brinkman blijft samen met de telers en leveranciers continu in ontwikkeling. Michael Visser, product specialist mechanical equipment bij Royal Brinkman: “Het is belangrijk dat een spuitrobot onderhoudsvriendelijk is, goede loopeigenschappen heeft (soepel lopende wielen met voldoende grip) en een laag energieverbruik. De accu mag niet te zwaar zijn, maar wel zo lang meegaan dat de spuitboom met één keer opladen de hele kas door kan.” De nieuwe Alumaster 2.0 heeft dit allemaal. Nog een belangrijk voordeel is de constante snelheid van de boom boven de vakken en het gelijkmatige spuitpatroon. Door deze combinatie krijgt iedere plant even veel actieve stof of natuurlijke vijanden. Ook de bioverstrooiers, de UniMite Discs, zijn vernieuwd. Via een opvoerbandje in de bunker blijft het biologisch materiaal in beweging waardoor verstoppingen worden voorkomen. Vanuit de bunker gaat het materiaal naar boven en wordt het materiaal via roterende schijven gelijkmatig verdeeld over het gewas.


  Bioverdeler


  • De Alumaster 2.0 geeft een gelijkmatig spuitpatroon bij remmen of spuiten.

  • De Alumaster 2.0 mét UniMite Disc verstrooiers geven een uniform verdeelpatroon bij biologie verstrooien.

  Do not delete this link