Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Onze oplossingen

Door kennis te bundelen in al haar specialisaties creëert Royal Brinkman innovatieve oplossingen op het gebied van o.a. duurzaamheid, hygiëne, geïntegreerde gewasbescherming en watermanagement. Benieuwd wat Royal Brinkman voor u kunnen betekenen? Bekijk onze onderstaande oplossingen.
 • De Adviesgenerator

  De Adviesgenerator is een digitale tool die het adviesproces digitaliseert en overzichtelijk maakt. Welke middelen zijn er tegen een ziekte of plaag? Hoe zijn deze toegelaten in mijn teelt? De Adviesgenerator geeft antwoorden op deze vragen en geeft een duidelijk overzicht over de gewasbescherming op een bedrijf.

  Lees meer
 • Futures Choice

  Met de overheid die wetten maakt op het gebied van duurzaamheid en de hoge energie- en gasprijzen, wordt duurzaam ondernemen de norm in de glastuinbouw. Met Futures choice geven wij op een duurzame manier vorm en inhoud aan de toekomstige bedrijfsvoering, de teelt en de verpakkingsmaterialen.

  Lees meer
 • MyScout

  MyScout is een handige invoer app op de mobiele telefoon, waarmee alle waarnemingen van ziekten en plagen direct in de kas vastgelegd kunnen worden. Het digitale dashboard is op de computer, tablet en mobiele telefoon te raadplegen. Hiermee heb je altijd een actueel beeld van de stand van ziekten en plagen in het gewas.

  Lees meer
 • Valent Pepper Twine

  Valent Pepper twine is gemaakt van de hoogste kwaliteit polypropyleen. Daarnaast is het touw standaard voor 12 maanden UV behandeld en speciaal ontwikkeld voor kasproductie.

  Lees meer
 • UniMite Air

  De UniMite Air is een bioverblaassysteem waarbij een maximale strooibreedte van 10 meter haalbaar is.

  Lees meer
 • Alumaster 2.0 spuitboom

  De Alumaster 2.0 is door samenwerking en ontwikkeling nu nóg beter aangepast naar de wensen van de teler. Volledig automatisch, praktisch en met vernieuwde strooitechniek.

  Lees meer
 • Toekomstbestendig telen

  Om klaar te zijn voor de toekomst maakt u nu al belangrijke keuzes. Duurzaam en verantwoord telen is een stap naar een toekomstbestendig bestaan. Hoe u dit doet? Lees verder!

  Lees meer
 • Energiezuinige luchtontvochtiging

  Het kasklimaat is jaarrond allesbepalend voor de kwaliteit van het gewas. Een gelijkmatig klimaat zonder temperatuurschommelingen én zonder een te hoge luchtvochtigheid voorkomt Botrytis in gerbera.

  Lees meer
 • Oogstprognoses trostomaten

  De tomaten hangen nog aan de plant en je wilt weten wanneer je het beste kunt starten met oogsten. Het kost veel tijd om door de paden te lopen en zelf de tomaten te tellen en beoordelen op rijpheid.

  Lees meer
 • Hortilogics

  Telers, pakstations, investeerders en kassenbouwers moeten succesvol zijn in een omgeving die steeds hogere eisen stelt aan efficiëntie en stipte levering volgens afgesproken specificaties.

  Lees meer
 • HortiHygienz

  Wij geloven erin dat telers wereldwijd met een optimale bedrijfshygiëne een zo hoog mogelijk rendement kunnen halen uit hun gewas. HortiHygienz is wereldwijd inzetbaar als totaaloplossing voor bedrijfshygiëne.

  Lees meer
Do not delete this link