Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Tijdelijke vrijstelling Teppeki en Verimark

NieuwsEr is een tijdelijke vrijstelling afgegeven voor het gewasbeschermingsmiddel Teppeki in de bedekte niet-grondgebonden teelt van aubergine en de bedekte teelt van komkommer en courgette. Daarnaast is er een vrijstelling afgegeven voor Verimark in de tomaat. Dit werd bekendgemaakt in de staatscourant vandaag. Hierdoor kunnen deze middelen tijdelijk ingezet worden in de desbetreffende teelten.
22-7-2020

Vrijstelling Teppeki
De vrijstelling op grond van artikel ’38 van de Wet gewasbeschermingsmiddelen gaat in op 20 juli 2020 en vervalt op 16 november 2020. De vrijstelling is slechts van toepassing indien de gebruiksvoorschriften van dit besluit worden nageleefd. De vrijstelling geldt voor de bedekte niet-grondgebonden teelt van aubergine en de bedekte teelt van komkommer en courgette tegen bladluizen.
Klik hier voor de aankondiging in de staatscourant of Klik hier om naar de productpagina te gaan

Vrijstelling Verimark
De vrijstelling op grond van artikel ’38 van de Wet gewasbeschermingsmiddelen gaat in op 22 juli 2020 en vervalt op 18 november 2020. De vrijstelling is slechts van toepassing indien de gebruiksvoorschriften van dit besluit worden nageleefd. De vrijstelling geldt voor de bedekte substraatteelt van tomaat tegen tabakswittevlieg.
Klik hier voor de aankondiging in de staatscourant of Klik hier om naar de productpagina te gaan

Do not delete this link