Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Start ochtendleveringen biologie Oostland

28 mei 2021
Geïntegreerde bestrijding wordt door verschillende maatregelen steeds belangrijker voor de bedrijfsvoering. Hierin spelen natuurlijke vijanden een essentiële rol. Het betreft levend materiaal, dat onder de juiste condities behandeld dient te worden om tot het gewenste resultaat te komen. Klanten willen deze natuurlijke vijanden graag in de ochtend geleverd krijgen, zodat deze vervolgens direct in het gewas verdeeld kunnen worden. Royal Brinkman is erin geslaagd om in deze behoefte te voorzien en past daar dus de levertijdstippen van de biologie op aan.

Levertijdstippen biologie
  • Dinsdag tot en met vrijdag tussen 07:00 en 12:00 uur
  • Enkel biologie
  • Start vanaf week 22, 1 juni 2021
Bijkomend voordeel
Wanneer je vanaf week 22 voortaan in de ochtend de biologie geleverd krijgt, zul je merken dat het plannen van de bijkomende werkzaamheden ook een stuk eenvoudiger wordt. We gaan ervan uit dat de nieuwe levertijden positief bijdragen aan de bedrijfsvoering.

Bovenstaand geldt voor klanten uit onder andere: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle a/d IJssel, Delfgauw, Gouda, Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk a/d IJssel, Nootdorp, Pijnacker, Reeuwijk, Waddinxveen, Zevenhuizen, Zoetermeer.
Do not delete this link