Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Coulanceregeling spuitlicentie eindigt 30 april

Coulanceregeling19 april 2021
De coulanceregeling waardoor telers langer de tijd hebben om de verplichte punten te behalen voor hun spuitlicentie wordt niet meer verlengd. Hierdoor vervalt deze op 30 april 2021. Licenties welke zijn verlopen in de periode 16 maart 2020 tot 1 mei 2021 en niet voldoende bijeenkomsten hebben gevolgd, zullen dan definitief verlopen.

Coulanceregeling eindigt 30 april 2021
Tijdens de Corona pandemie heeft de overheid een coulanceregeling voor het vakbekwaamheidscertificaat gewasbescherming (‘spuitlicentie’) gehanteerd, om iedereen meer tijd te geven om voldoende bijscholingsbijeenkomsten te volgen. De coulanceregeling geldt voor alle licenties met een einddatum tussen 16 maart 2020 en 30 april 2021. Deze coulanceregeling vervalt op 30 april 2021. Licenties waarvoor niet voldoende bijscholingsbijeenkomsten zijn gevolgd, zullen dan definitief verlopen.

Aankoop en gebruik gewasbeschermingsmiddelen alleen met geldige licentie
Zonder een geldige spuitlicentie mogen er geen gewasbeschermingsmiddelen aangekocht én toegepast worden. Heb je recent een nieuwe pas verkregen? Laat deze dan bij ons registeren, zodat wij eventuele bestellingen van gewasbeschermingsmiddelen kunnen afleveren. Dit geldt ook voor online bestellingen.

Kennisbijeenkomsten volgen

Royal Brinkman organiseert geen licentiebijeenkomsten meer deze periode. Mis je nog kennisbijeenkomsten? Op de website van Bureau Erkenningen staat het landelijke cursus aanbod. Eventueel kun je een online zelfstudie overwegen.

Klik hier voor meer informatie over het behalen van de spuitlicentie.
Do not delete this link