Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Nieuws

 • Tijdelijke vrijstelling Teppeki en Verimark

  NieuwsEr is een tijdelijke vrijstelling afgegeven voor het gewasbeschermingsmiddel Teppeki in de bedekte niet-grondgebonden teelt van aubergine en de bedekte teelt van komkommer en courgette. Daarnaast is er een vrijstelling afgegeven voor Verimark in de tomaat. Dit werd bekendgemaakt in de staatscourant vandaag. Hierdoor kunnen deze middelen tijdelijk ingezet worden in de desbetreffende teelten.
  22-7-2020

 • Verpakkingen van Corteva krijgen een aanpassing

  cortevaDe verpakkingen van onze leverancier Corteva, onder meer bekend van middelen als Closer, Tracer en Conserve, zullen een verandering ondergaan. Corteva heeft ervoor gekozen om wereldwijd een meer uniforme uitstraling te geven aan de verpakkingen, waardoor het makkelijker moet gaan worden om de verschillende soorten middelen te onderscheiden. Onder het assortiment van Corteva hangen ook de Dow AgroSciences- en DuPont-producten.
  21-7-2020

 • Brinkman richt vizier op legale cannabisteelt
  s-Gravenzande - De Rijksoverheid start naar verwachting begin 2021 met het experiment gesloten coffeeshopketen, ook wel ‘de wietproef’ genoemd. Tien goedgekeurde telers krijgen een licentie om onder strenge omstandigheden cannabis te telen. Daarmee wordt de deur voor gelegaliseerde cannabisteelt in Nederland verder open gezet. Internationaal is Royal Brinkman al zo’n vier jaar als kennispartner en toeleverancier in de gelegaliseerde cannabisteelt actief. Met de aanstaande wietproef verbreedt Royal Brinkman haar aandacht naar de thuismarkt. 
 • Productieverhoging aardbeien door hogere zuurstof
  aardbei onderzoekIn het voorjaar van 2020 zijn testen uitgevoerd door Delphy in Nederland om de effecten te onderzoeken die zuurstof nanobubble verrijking van irrigatie had op de aardbeienteelt. Delphy’s heeft brede ervaring in aardbeien met Berry Plaza en het vermogen om onderzoeken uit te voeren die vergelijkbaar zijn met normale teeltomstandigheden. Dit in combinatie met hun hoge niveau van kennis en toezicht maakt Delphy een ideale partner voor dit onderzoek. 
 • Winkels woensdag 15 juli eerder gesloten
  Wegens familieomstandigheden zijn onze winkels in s’-Gravenzande en Bleiswijk op woensdag 15 juli om 14.30 uur gesloten.


 • Einde tijdelijke vrijstelling Teppeki

  NieuwsAfgelopen 15 maart 2020 ging de vrijstelling voor het gewasbeschermingsmiddel Teppeki in. Deze werd afgegeven voor de bedekte teelt van courgette en de niet-grondgebonden teelt van komkommer en aubergine. Deze tijdelijke vrijstelling zal 13 juli 2020 vervallen, waardoor het middel niet meer in deze teelten mag worden ingezet.
  2-7-2020

 • Nieuw in het assortiment: Tutatec

  tutatecRoyal Brinkman introduceert het recent toegelaten verwarringsferomoon Tutatec. Hiermee krijgen telers weer een extra mogelijkheid in handen om Tuta absoluta onder controle te houden. Meer informatie? Lees dan verder.
  18-6-2020

 • Schaarste in disposables

  Het zal u waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat er door de coronasituatie een enorme vraag is ontstaan naar disposables (beschermende kleding/HACCP producten). Daarbij eist de overheid capaciteit van onze disposable leveranciers voor de zorgsector. Hierdoor zien wij de levertijden van disposables helaas oplopen en is de beschikbaarheid minder zeker.

 • NEN 3140 Arbeidsmiddelen keuring

  NEN 3140 keuringRoyal Brinkman voert nu ook de Arbeidsmiddelen keuring NEN 3140 uit! Dit is een keuring van alle arbeidsmiddelen met een stekker die u bedrijfsmatig gebruikt en dient volgens de Nederlandse wet en verzekeraars periodiek uitgevoerd te worden.

 • Valent Pepper twine is de nieuwe standaard
  ’s-Gravenzande – Royal Brinkman introduceert de Valent Pepper twine, een touw dat nu nog geschikter is voor de teelt van paprika. Er is namelijk sprake van een aanzienlijke vermindering van de rek. Daarnaast is Valent Pepper twine flexibel en zacht voor planten én medewerkers en is het UV behandeld.

 • Uitbreiding etiket Botanigard WP

  EtiketswijzigingHet etiket van het middel BotaniGard WP heeft een uitbreiding gekregen. Het middel mag in een aantal teelten vaker toegepast worden. Benieuwd in welke teelten BotaniGard WP is uitgebreid? Lees dan verder.
  4-6-2020

 • Uitbreiding etiket Winner

  WinnerHet etiket van Winner heeft een interessante uitbreiding gehad in diverse teelten. Dit betekent dat dit middel nu in meerdere teelten ingezet mag worden. Benieuwd in welke teelten Winner is uitgebreid? Lees dan verder.
  4-6-2020

 • Vrijstelling ALAR 85 in verschillende teelten

  alarEr is een vrijstelling verkregen voor groeiregulator ALAR 85 in een aantal bloemisterijgewassen. De vrijstelling gaat vanaf 1 juni in. Benieuwd voor welke teelten deze vrijstelling geldt? Lees dan verder.
  20-5-2020

 • Nieuw in het assortiment: herbicide Cirran

  CirranCirran is vanaf nu beschikbaar via de Royal Brinkman webshop. Cirran is een contactherbicide voor de bestrijding van éénjarige en meerjarige breedbladige onkruiden, zoals distels en paardenbloemen. Cirran is toegelaten voor het gebruik van de eigen weide/grasland, mits je in het bezit bent van een spuitlicentie.
  19-5-2020

 • Leverdagen rond Hemelvaartsdag en Pinksteren 2020
  Hemelvaart en de Pinksterdagen staan weer voor de deur! In deze weken hanteren wij gewijzigde lever- en openingstijden. Om u ook in deze periode van al uw benodigdheden te kunnen voorzien, willen we u wijzen op deze aanpassingen in bestel- en leverdagen. Uiteraard is royalbrinkman.nl wel 24/7 geopend! 

  Op donderdag 21 mei en op maandag 1 juni zijn alle winkels en vestigingen geheel gesloten. Op deze dagen vervallen alle leveringen.
 • Uitbreiding etiket Sivanto Prime

  Sivanto primeHet etiket van Sivanto Prime heeft een interessante uitbreiding gehad in diverse teelten. Dit betekent dat dit middel nu in meerdere teelten ingezet mag worden. Benieuwd in welke teelten Sivanto Prime is uitgebreid? Lees dan verder.
  13-5-2020

 • Nieuwe commercial Manager Royal Brinkman
  Talitha Timmerman nieuwe Commercial Manager Royal Brinkman 
  ’s-Gravenzande - Met ingang van 1 april 2020 is Talitha Timmerman de nieuwe Commercial Manager bij Royal Brinkman. Vanuit deze rol is zij verantwoordelijk voor de aansturing van de verkoopteams in Nederland en België. Juist nu klanten meer dan ooit moeten kunnen bouwen op een stabiele en optimale dienstverlening is haar aanname een logische stap. In nauwe samenwerking met de verkoopteams gaat Talitha nadere invulling geven aan de wensen vanuit de markt. 
 • Persoonlijke boodschap CEO Royal Brinkman
  In deze lastige en complexe corona tijd zetten wij ons volledig in voor het belang van de tuinbouwsector…. wereldwijd. Om ervoor te zorgen dat de levering van goederen en diensten kan blijven plaatsvinden. “Samen houden we zo de tuinbouw draaiende”.
 • Requiem Prime 1 mei toegelaten in de groenteteelt

  requiemRequiem Prime is vanaf 1 mei tot 1 oktober een welkome aanvulling in de geïntegreerde aanpak van diverse plagen in aubergine en paprika. Het middel past uitstekend binnen een duurzame, geïntegreerde teelt. Lees hieronder verder wat Requiem Prime voor jouw teelt kan betekenen.
  6-5-2020

 • Vakbekwaamheidsbewijs verlagen en KBA ontkoppelen?

  BvVHet is mogelijk om een Bewijs van Vakbekwaamheid (BvV) te verlagen. Het is ook aan te raden om een KBA-licentie los te koppelen van het Bewijs van Vakbekwaamheid. Weten hoe? Lees dan verder!
  30-4-2020

 • Aangepaste leverdagen rond Bevrijdingsdag 5 mei
  Bevrijdingsdag staat weer voor de deur! In deze week hanteren wij gewijzigde lever- en openingstijden. Om u ook in deze periode van al uw benodigdheden te kunnen voorzien, willen we u wijzen op deze aanpassingen in bestel- en leverdagen. Uiteraard is royalbrinkman.nl wel 24/7 geopend! 

  Op dinsdag 5 mei zijn alle winkels en vestigingen van Royal Brinkman geheel gesloten. Op deze dag vervallen alle leveringen.
 • Winnaar Royal Brinkman Horti Heroes challenge
  Winnaar van de Royal Brinkman Horti Heroes challenge: Plug & Play BufferBooster heeft potentie voor de glastuinbouw

  ’s-Gravenzande – Gezocht: startups en scale-ups met mid-tech water & klimaat oplossingen voor de bedekte tuinbouw. Dan is de nieuwe challenge van Royal Brinkman misschien wat voor jou! Met deze tekst zocht Royal Brinkman naar de juiste partner voor oplossingen in de hortisector en vond deze in het BufferBooster concept van het bedrijf Nieuwe Warmte in Sas van Gent.
 • Aangepaste leverdagen rond Koningsdag 27 april
  Koningsdag staat weer voor de deur! In deze week hanteren wij gewijzigde lever- en openingstijden. Om u ook in deze periode van al uw benodigdheden te kunnen voorzien, willen we u wijzen op deze aanpassingen in bestel- en leverdagen. Uiteraard is royalbrinkman.nl wel 24/7 geopend! 

  Op maandag 27 april zijn alle winkels en vestigingen geheel gesloten. Op deze dag vervallen alle leveringen.
 • Match verdwijnt van de markt

  MatchHet middel Match zal per 30 juni 2020 uit het assortiment verdwijnen. De toelating van Match wordt helaas beëindigd. Het insectenbestrijdingsmiddel wordt gebruikt in de bedekte teelt van bloemisterijgewassen.
  20-4-2020

 • Admire niet meer verkrijgbaar

  Aan het begin van dit jaar werd duidelijk dat Bayer geen herregistratieaanvraag zou indienen voor imidacloprid, wat betekende dat de toelating van Admire in Nederland zou komen te vervallen. Inmiddels beschikt Bayer niet meer over voorraden en is ook Royal Brinkman door haar voorraad heen. Er vindt geen verdere productie meer plaats.
  9-4-2020

Resultaat 1-25 van 433
Toon
Do not delete this link