Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Mechanisatie    Spuitapparatuur  Birchmeier spuiten

Birchmeier drukspuiten

Een Birchmeier rugspuit, oftewel rugsproeier, wordt vaak gebruikt voor het spuiten van bestrijdingsmiddelen en in sommige gevallen ook meststoffen. Met de Birchmeier rugspuit heb je altijd de juiste spuit voor behandeling van kleine oppervlaktes. Royal Brinkman biedt ee breed assortiment Birchmeier spuitapparatuur, waaronder rugspuiten, schouderspuiten en handspuiten.

Aanbevolen Birchmeier rugspuiten

Birchmeier rugspuit voor professioneel gebruik

De Birchmeier rugspuit is de ideale rugsproeier voor grootschalige toepassingen door professionele gebruikers. De rugspuit heeft een ongeëvenaarde kwaliteit waardoor het sproeien erg eenvoudig is. Wanneer je een rugspuit wilt kopen dan kun je kiezen uit twee volumes: Birchmeier Flox (10ltr) en de Birchmeier Iris (15ltr). Het gebruik van de juiste hoeveelheid water en middel zijn van belang voor een optimaal resultaat. In een artikel legt onze specialist uit hoe je een rugspuit het beste kunt gebruiken en hoe je de juiste hoeveelheid spuitvloeistof berekent. Naast gewasbeschermingsmiddelen worden nematoden ook regelmatig gebruikt in combinatie met een rugspuit. Bij de toepassing van nematoden dien je wel rekening te houden met vochtige omstandigheden en de temperatuur in de kas. 

Assortiment Birchmeier drukspuiten

Birchmeier staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit drukspuiten. Naast de Birchmeier rugspuit (Floox en Iris), biedt Royal Brinkman ook diverse schouder- en handspuiten aan. Voor kleinere werkzaamheden zijn de gebruiksvriendelijke Hobby star handspuit (5 ltr) of de handige Super star handspuit (1,25 ltr) erg geschikt. Voor wat grotere oppervlaktes en werkzaamheden biedt Birchmeier een goed alternatief van de rugspuit, namelijk de Garden star schouderspuit (5 ltr). Deze Birchmeier spuit is een klassieke, robuuste en eenvoudige drukspuit inclusief handige draagriem. 

Birchmeier drukspuit kopen

Wil je een nieuwe Birchmeier drukspuit kopen of wil je graag meer advies over de juiste Birchemeier spuitapparatuur? Onze specialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten en zij adviseren je over de verschillende mogelijkheden. Naast de spuiten kun je bij Royal Brinkman ook terecht voor onderdelen van Birchmeier rugspuiten. Via onze Onderdelenzoeker vind je in 3 eenvoudige stappen het juiste onderdeel voor je Birchmeier rugspuit. In de Onderdelenzoeker vind je ook een exploded view tekening, zodat je altijd beschikt over het juiste onderdeel. 

Do not delete this link