Levering

Royal Brinkman is gespecialiseerd in zeven thema's met in elk thema een groot assortiment aan producten. Het grootste gedeelte van deze producten heeft Royal Brinkman op voorraad. U kunt uw bestelling plaatsen via de webshop, e-mail, telefoon of fax. De bestelling kunt u laten bezorgen op een adres naar keuze, u kunt er ook voor kiezen om de producten zelf op te halen in de winkels. 

Op het gebied van logistiek kent Royal Brinkman een hoge servicegraad. Met het eigen logistieke distributiesysteem, de service en de e-commerce activiteiten kan Royal Brinkman u maximaal ontzorgen.

In ons distributiecentrum in ’s-Gravenzande en in onze vestigingen in het buitenland werken we met state-of-the-art opslag en voorraad systemen. Een enkel, geavanceerd, gerobotiseerd systeem is in staat om ongeveer 9.000 technische onderdelen te behandelen. Samen met het opslagsysteem voor meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen en de resterende opslagfaciliteiten voldoet het voorraadbeheer systeem van Royal Brinkman aan alle eisen die verwacht worden van een moderne tuinbouw toeleverancier.

Specialisten met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat uw producten worden verpakt en gedistribueerd op de meeste effectieve en betrouwbare manier. Wij kunnen u ondersteunen met alle nodige documenten, inspecties en transport boekingen.


Via onderstaande link kunt u de leveringsvoorwaarden van Royal Brinkman bekijken.
Klik hier om naar de leveringsvoorwaarden van Royal Brinkman te gaan

Klik hier voor mijn leverschema

Levering