Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop   Kennisbank   Verpakking & ontwerp   Algemeen   Hoe laat je verpakkingen bedrukken?

Verpakkingen bedrukken voor de tuinbouw

royal brinkman studio ontwerpen bedrukken

Geschreven door Royal Brinkman Studio | Laatste update: 31-03-2022

Als teler wordt het steeds belangrijker om op te vallen in de keten: van de handel tot aan de consument, met name voor feestdagen als Valentijnsdag en Moederdag is dit populair. Door een verpakking te laten ontwerpen en bedrukken, onderscheid je jouw product van de producten van andere aanbieders. Je product valt namelijk meer op in de markt en wordt dus vast eerder uit het schap gepakt. En dat is wat je wilt!  

Verpakking bedrukken; waar moet je op letten?

Wanneer je verpakkingen wil bedrukken, dien je allereerst goed na te denken over materiaalkeuze, uitstraling en functionaliteit. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos: ga je bijvoorbeeld voor duurzaam materiaal, kies je voor een luxe uitstraling? Ongeacht wat je kiest, wil je je onderscheiden van andere partijen? Zorg dan dat het hele plaatje klopt. Een verpakking kan er goed uitzien, maar als de functionaliteit niet overeenkomt met de verwachting van de klanten of gewoonweg tegenvalt, dan sla je de plank mis. Daarom is het belangrijk om goed over deze drie punten na te denken en je hierover te laten adviseren.  


Gespecialiseerd ontwerpbureau

Een gedegen advies krijgen en een ontwerp laten maken voor toepassing in de tuinbouw is specialistenwerk. Daar kun je het beste een ontwerpbureau zoals de Royal Brinkman Studio voor kiezen met kennis en ervaring in deze sector. Voor verpakkingen gelden namelijk specifieke regels en eisen. Gespecialiseerde ontwerpbureaus zijn hiervan op de hoogte en houden hier tijdens het gehele proces rekening mee. Dan kom je niet voor verrassingen te staan.


Verpakkingen bedrukken en ontwerpen

Wil je een verpakkingen laten ontwerpen voor bijvoorbeeld dagen als Moederdag en Valentijnsdag? Of liever voor handelsdrukwerk, logo's en huisstijlen? Onze vormgevers van de Royal Brinkman Studio helpen je graag bij dit proces. Met jarenlange ervaring binnen de sector weten zij wat er speelt, welke trends er zijn op het gebied van verpakkingen en waar de verpakkingen precies aan moeten voldoen. Indien je verpakkingen wilt bedrukken voor speciale dagen als Moederdag, houd er dan rekening mee dat je dit proces op tijd in gang zet.In de onderstaande video zie je de verschillende bedrukkingsmogelijkheden voor hoezen & folie. 

 Meer informatie
Studio Royal Brinkman Over de Studio

Grafisch vormgeefsters Joyce van den Berg en Marja Scheffers vormen samen de Royal Brinkman Studio. Ze ontwerpen met passie nieuwe concepten voor o.a. hoezen, etiketten, potten, logo’s en huisstijlen. Marja werkt al sinds 1984 bij Royal Brinkman en Joyce sinds 2002. Ze vormen samen dan ook een ijzersterk en creatief team, waar je met gerust hart je ideeën voor een concept of ontwerp kunt achterlaten. “Doordat we beiden andere ideeën of inzichten hebben, vullen we elkaar heel goed aan. Zo komen we ook steeds tot vernieuwende verpakkingsconcepten.”


Do not delete this link