Hoe laat je verpakkingen ontwerpen en bedrukken voor de tuinbouw?

Als teler wordt het steeds belangrijker om op te vallen in de keten: van de handel tot aan de consument. Door een verpakking te laten ontwerpen en bedrukken, onderscheid je jouw product van de producten van concullega’s, waardoor je product meer opvalt in de markt en dus waarschijnlijk eerder uit het schap gepakt wordt. En dat is wat je wil! In dit artikel geven onze specialisten daarom uitleg over verpakking bedrukken en ontwerpen voor de tuinbouw.

Gespecialiseerd ontwerpbureau

Een ontwerp laten maken voor de tuinbouw en de verpakking bedrukken kan je het beste laten doen door een ontwerpbureau dat gespecialiseerd is in deze sector. Voor met name verpakkingen van voedingsmiddelen gelden namelijk strenge regels en eisen. Gespecialiseerde ontwerpbureaus zijn hiervan op de hoogte en houden hier rekening mee bij het ontwerpen en bedrukken van een verpakking. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Verpakkingen bedrukken en ontwerpen

Royal Brinkman Studio

Royal Brinkman heeft een eigen ontwerpstudio in huis waar verschillende ontwerpen worden gemaakt voor verpakkingen, maar ook voor handelsdrukwerk, logo's en huisstijlen. De afdeling Verpakking & ontwerp kan de ideeën en wensen voor het gehele concept begeleiden, waarbij je maximaal wordt ontzorgd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan het portfolio van de Royal Brinkman Studio via Pinterest!
Gerard, Marja en Sonja
Meer informatie over ontwerpen en een verpakking bedrukken

Wil je meer weten over het laten maken van een ontwerp of een verpakking bedrukken? Of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met een van onze verpakkingsspecialisten, of stel je vraag via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op - op werkdagen zelfs binnen 24 uur.


Gerelateerde productvideo's


Hieronder ziet u enkele voorbeelden van producten uit de Royal Brinkman Studio. Bekijk hier het complete portfolio.