Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Kennisbank    Verpakking & ontwerp   Algemeen    Ontwerp van logo, beeldmerk en huisstijl


Ontwerp van logo, beeldmerk en huisstijl voor de tuinbouw

Ontwerp
Geschreven door de Royal Brinkman studio | Laatste update 27-10-2018

Een sterk logo, beeldmerk en huisstijl vormen een belangrijke bouwsteen van een bedrijf. Dit zorgt voor een sterke herkenbaarheid naar klanten toe. Bij een eerste kennismaking met een bedrijf spelen het logo, beeldmerk en de huisstijl een grote rol, omdat je hiermee een eerste indruk achterlaat. En die kans krijg je maar een keer!


De Royal Brinkman Studio

Als glastuinbouwbedrijf kan je bij de Royal Brinkman Studio terecht voor een logo en huisstijl dat past bij jouw bedrijf en producten. Wij zoeken samen met jou naar een uitstraling die de doelgroep aanspreekt: strak en modern, of juist klassiek en luxe. Hierbij verzorgen wij het complete proces, van ontwerp tot drukwerk.

Andere bekeken ook:

Een nieuwe logo en huisstijl

Wanneer je een nieuw logo en huisstijl wil laten ontwerpen, is het goed om alvast na te denken over je voorkeuren. Wij hebben een aantal vragen opgesteld die je hierbij kunnen helpen:
  • Welke logo’s van andere bedrijven vind ik mooi? Waarom vind ik dit mooi?
  • Wat moet mijn logo uitstralen? (kwaliteit, luxe, modern, innovatief, etc.)
  • Welke kleuren of kleurcombinaties spreken mij aan?
  • Welke lettertypes spreken mij aan? (strak, sierlijk, hoofdletters, etc.)
  • Waar wil ik het logo op weergeven? (gevel, website, visitekaartjes, etc.)
  • Wil ik gebruik maken van alleen een tekst, een beeld met tekst, of een beeld met tekst en subtekst?
  • Bij het gebruik van beeld: welk beeld moet er terugkomen in het logo en welk beeld juist niet? (product, bepaald figuur, etc.)


Beeldmerk ontwerp

Naast het ontwerp van een logo en huisstijl kun je bij ons ook terecht voor het ontwerp van een beeldmerk. Een beeldmerk is een grafisch ontwerp dat zorgt voor herkenbaarheid. Zie hieronder de voorbeelden van een logo en beeldmerk ontwerp. 

Logo tekst
Logo tekst en beeldmerk
Logo tekst beeldmerk en slogan
Logo met alleen tekstLogo met tekst en beeldmerk Logo met tekst, beeldmerk en slogan


Werkwijze

Tijdens een persoonlijk gesprek bespreek je je wensen met jouw vaste contactpersoon. Op basis van dit gesprek zetten onze grafisch ontwerpsters meerdere ontwerpen op, die vervolgens gepresenteerd en toegelicht worden. Nadat je je voorkeur hebt aangegeven, maken onze ontwerpsters een definitief ontwerp dat toegepast kan worden op alle gewenste communicatie-uitingen: van briefpapier en enveloppen tot reclamezuilen, autobelettering en verpakkingen.
 Interesse?

Heb je interesse in een nieuw logo, beeldmerk en huisstijl voor de tuinbouw, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met onze grafisch ontwerpsters Joyce van den Berg en Marja Scheffers, of stel je vraag via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op - op werkdagen zelfs binnen 24 uur.Studio Royal Brinkman Over de Studio

Grafisch vormgeefsters Joyce van den Berg en Marja Scheffers vormen samen de Royal Brinkman Studio. Ze ontwerpen met passie nieuwe concepten voor o.a. hoezen, etiketten, potten, logo’s en huisstijlen. Samen hebben ze een dosis aan ervaring; Marja werkt al sinds 1984 bij Royal Brinkman en Joyce sinds 2002. Ze vormen samen dan ook een ijzersterk en creatief team, waar je met gerust hart je ideeën voor een ontwerp kunt achterlaten. “Doordat we beide andere ideeën of inzichten hebben, vullen we elkaar heel goed aan. Zo komen we ook steeds tot vernieuwende verpakkingsconcepten.”


Do not delete this link