Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Kennisbank    Technische projecten    Waterzuivering      Welke waterzuiveringstechnieken zijn er voor de tuinbouw?

Welke waterzuiveringstechnieken zijn er voor de tuinbouw?

waterzuiveringstechnieken
Geschreven door Joshua Reijnen | Laatste update: 03-04-2019

Waterzuivering is een belangrijke voorwaarde voor een goede teelt. Wanneer je werkt met recirculatie, is het van groot belang om het water goed te zuiveren voordat je het opnieuw toedient aan het gewas. In water kunnen namelijk bacteriën, virussen, schimmels en andere micro-organismen ontstaan, die zorgen voor een besmetting van het gewas wanneer zij via het voedingswater in het gewas terechtkomen. Er zijn verschillende waterzuiveringstechnieken voor de tuinbouw die je kan inzetten. Onze specialisten geven hier meer informatie over.


Verschillende waterzuiveringstechnieken voor de tuinbouw

Iedere waterzuiveringstechniek werkt op een andere wijze. Welke techniek het meest geschikt is voor jouw bedrijf, is afhankelijk van verschillende factoren. Klik hieronder op een van de waterzuiveringstechnieken om meer te lezen.


Verhitting
UV-ontsmetting voor waterzuivering
ECA-unit voor waterzuivering
VerhittingUV-ontsmettingECA-unit
Ozon
Adsorptie Nanofiltratie
Ozon AdsorptieNanofiltratie

Vragen over waterzuiveringstechnieken voor de tuinbouw

Heb je vragen over een van de waterzuiveringstechnieken voor de tuinbouw, of wil je graag een advies op maat? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op - op werkdagen zelfs al binnen 24 uur.  

Joshua Reijnen Over Joshua Reijnen

Joshua Reijnen is productspecialist op het gebied van watertechniek. In 2015 startte hij tijdens zijn studie Watermanagement als stagiair bij Royal Brinkman. Inmiddels is hij sinds 2017 dagelijks bezig met het ondersteunen van telers, door hen te adviseren over allerlei soorten watertechnische vraagstukken. “Een tevreden klant en echt iets kunnen bijdragen; dat is wat ik het allerleukste vind aan mijn werk.”


Do not delete this link