Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Kennisbank    Technische projecten    Waterzuivering     Welke filtertechnieken zijn er voor de tuinbouw?

Welke filtertechnieken zijn er voor de tuinbouw?

max-width: 1170px; width: 100%; height: auto;Geschreven door Joshua Reijnen | Laatste update: 15-07-2019

Het water dat in een kas gebruikt wordt voor onder andere irrigatie, moet zuiver zijn. Aanwezig klei, zand, algen en andere vervuiling kan ervoor zorgen dat machines, apparaten en installaties verstopt raken. Met behulp van verschillende filtertechnieken kan je het water filteren en op die manier voor een groot deel zuiveren van allerlei soorten vervuiling. Er zijn verschillende filtertechnieken voor de tuinbouw die je kan inzetten. Onze specialisten geven hier meer informatie over.Verschillende filtertechnieken voor de tuinbouw

Iedere filtertechniek werkt op een andere wijze. Welke techniek het meest geschikt is voor uw bedrijf, is afhankelijk van verschillende factoren. Klik hieronder op een van de filtertechnieken om meer te lezen.


Omgekeerde osmose
Doekfilter
Zandfilter
Omgekeerde osmoseDoekfilterZandfilterZeefbocht
Zeeffilter
Gaasfilter
ZeefbochtZeeffilterGaasfilter

Vragen over filtertechnieken voor de tuinbouw

Heb je vragen over filtertechnieken voor de tuinbouw, of wil je graag een advies op maat? Neem dan contact op met waterspecialist Joshua, of stel je vraag via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op - op werkdagen zelfs binnen 24 uur.
Joshua Reijnen Over Joshua Reijnen

Joshua Reijnen is productspecialist op het gebied van watertechniek. In 2015 startte hij tijdens zijn studie Watermanagement als stagiair bij Royal Brinkman. Inmiddels is hij sinds 2017 dagelijks bezig met het ondersteunen van telers, door hen te adviseren over allerlei soorten watertechnische vraagstukken. “Een tevreden klant en echt iets kunnen bijdragen; dat is wat ik het allerleukste vind aan mijn werk.”


Do not delete this link