Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Kennisbank    Mechanisatie    Hoe kies je de juiste draadverlagers?

Hoe kies je de juiste draadverlagers?

Veel hoge groentegewassen – zoals tomaat en komkommer – worden opgehangen aan gewasdraden. Deze worden horizontaal door de kas gespannen. Hierbij is het belangrijk dat de gewasdraden op de juiste manier bevestigd worden en dat ze voldoende steun krijgen, zodat ze niet kunnen doorhangen of zelfs breken. Met draadverlagers creëer je ophangpunten voor het gewasdraad.

Enkele of dubbele draadverlagers

Bij de aanschaf kan je kiezen voor enkele of dubbele draadverlagers. Deze keuze is afhankelijk van de toepassing. Laat je hierover dus goed adviseren. Hetzelfde geldt voor de maat en de draaddikte: dit is afhankelijk van de teeltsituatie en dus maatwerk.


Enkele draadverlager
Dubbele draadverlager
Enkele draadverlagerDubbele draadverlager

Meetinstructies

Wil je een advies op maat? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in. Maak hiervoor gebruik van de volgende meetinstructies:

Enkele draadverlager opmeten
Dubbele draadverlager opmeten
Enkele draadverlager opmetenDubbele draadverlager opmeten

Advies op maat

Vul hieronder de afmetingen in die voor jouw situatie van toepassing zijn. Onze specialist Edwin vd Maarel neemt vervolgens contact met je op om de beste mogelijkheid te bespreken.
Edwin van der MaarelOver Edwin van der Maarel

Edwin van der Maarel is productspecialist mechanisatie bij Royal Brinkman en is gespecialiseerd in hygiëne producten. Edwin adviseert over de juiste technische hygiëne oplossing passend bij het bedrijf. Hij beantwoordt vragen over technische hygiëneproducten zoals de hygiënesluizen en Flexxomatten. Ook zorgt hij ervoor dat de installatie van hygiëneprojecten uitstekend verloopt.”

Do not delete this link