Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Spuitadvieskaarten

Spuitadvieswijzer
Geschreven door Leonie van Rooijen | Laatste update: 01-02-2023

De spuitadvieskaarten helpen je bij het maken van de keuze voor het juiste middel om een bepaalde plaag binnen een gewas te bestrijden. Op de kaarten staat per plaag een overzicht van de toegelaten middelen ingedeeld per chemische groep, de werkzame stof, de werkingswijze en een indicatie voor de hoeveelheid spuitvloeistof en de dosering. Verder is met behulp van kleuren de integreerbaarheid van de middelen in combinatie met natuurlijke vijanden weergeven. 

Vanuit de spuitadvieskaarten kan je doorklikken naar het product in de webshop, waar je direct het benodigde product kan bestellen. Ook vind je hier het SDS, het “huidige” etiket, een overzicht van W-nummers en verdere relevante productinformatie.

De Adviesgenerator vervangt de spuitadvieskaarten

Door de komst van de Adviesgenerator beschikken we over een tool die het adviesproces digitaliseert en overzichtelijk maakt. Welke middelen zijn er tegen een ziekte of plaag? Hoe zijn deze toegelaten in mijn teelt? De Adviesgenerator geef antwoorden op deze vragen en geeft een duidelijk overzicht over de gewasbescherming op een bedrijf. 

We zullen in de toekomst volledig overstappen naar de Adviesgenerator. Dit voorjaar zullen een aantal spuitadvieskaarten nog voor de laatste keer beschikbaar komen. Download voor aanvullende informatie de Adviesgenerator App op de telefoon.

Apple App Store      Google Play

Klik hier om de Adviesgenerator op de PC te gebruiken


Download hieronder de spuitadvieskaart per teelt

Verder lezen?

Dit is een premium artikel. Wil je het hele artikel lezen? Log in en krijg direct toegang tot het hele artikel.

Heb je nog geen account? Maak dan kosteloos een account aan. Zodra wij je aanvraag hebben verwerkt krijg je toegang tot het hele artikel.
Do not delete this link