Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop   Kennisbank

specialist in gerbera
De grootste Kennisbank voor telers


Dé digitale plek boordevol teeltspecifieke artikelen, tips, advies, ontwikkelingen, stappenplannen en whitepapers. Laat je inspireren en blijf op de hoogte via video's, artikelen en webinars. Gegeven en geschreven door onze vakspecialisten. Samen verbeteren we de glastuinbouw.


Zoek op onderwerp
hygieneinnovatieklimaatduurzaamheidwaterenergiegewasbeschermingteeltbenodighedenziektes en plagen


Zoek op type content
artikelwhitepaperwebinarChecklistvideocolumnklantervaring


Zoek artikel op thema
teeltwisselinggewasverzorginggewasbeschermingmechanisatiehygienetechnische projectenverpakking en ontwerpservice artikelen


 • Ruim 150 video's speciaal voor jou


  Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom schieten we regelmatig video's van technische projecten, nieuwe producten of praktische 'how to' video's, zodat je niet een eindeloze handleiding hoeft te lezen. Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste video's? Abonneer je dan op ons YouTube- kanaal en mis geen enkele video meer.

 • Gratis whitepapers

  Samen komen we verder; als we de toppositie binnen de glastuinbouw willen behouden, is verbinding en kennisdelen essentieel.


  Wil je kennis opdoen over een specifiek onderwerp? In onze whitepapers hebben we alle kennis over één onderwerp voor je gebundeld, waarin tekst wordt aangevuld met handige video's. Het is niet enkel handig uit te printen, maar ook eenvoudig te delen met collega's. Bekijk alle beschikbare whitepapers en kijk welke relevant zijn voor jou. 

  Drie meest gedownloade whitepapers:

  Hygiënemaatregelen in de glastuinbouw
  Teeltwisseling: schoon eindigen, schoon beginnen
  Effectieve bestuiving met hommelsWebinars
       
Regelmatig geven we relevante webinars. Van hygiene in de sierteelt tot het gebruik van biologie tegen trips in potplanten. Heb je een webinar gemist of wil je er een terugkijken? Hier vind je het volledige webinar overzicht.


 • Telers aan het woord


  De verbinding opzoeken en samen op zoek naar de juiste oplossing: daar staan we voor. Ben je benieuwd met welke uitdagingen collega-telers te maken hebben, hoe zij dit hebben aangepakt, wat het resultaat is en hoe zij terugkijken op de samenwerking met Royal Brinkman?

  Een greep uit onze klantervaringen:

  - Uniforme biologische bestrijding van trips in roos |
  Lees ervaring

  - Minder handelingen in komkommer met Easy Hook | Lees ervaring

  - Een schoon watergeefsysteem en arbeidsbesparing | Lees ervaringDo not delete this link