Shop    Innovaties

Samen snel en slim innoveren!

Net als andere organisaties moet Royal Brinkman anticiperen en reageren op veranderingen in de wereld om ons heen. Dat betekent
constant verbeteren en vernieuwen. Royal Brinkman richt zich hierbij op waardecreatie voor de klant zonder verspilling, door continu zo snel en eenvoudig mogelijk te experimenteren in iedere fase van de innovatie en zo te leren in de praktijk. Hiermee werken we heel efficiënt en effectief aan innoverende producten en diensten. Externe contacten met producenten, klanten, overheden, kennisinstellingen zijn hierbij cruciaal. Weet u als vakman/teler immers niet het beste aan welke producten en diensten u behoefte heeft en op welk gebied u graag nieuwe ontwikkelingen ziet? Wij denken van wel en dat is exact de reden waarom Royal Brinkman haar klanten zo veel mogelijk in dit proces betrekt. Onze innovatieprocessen zijn zo ingericht dat bij elke beslissing binnen een innovatieproject de wens van de klant centraal staat. Dit is wel zo efficiënt, omdat er geen tijd besteed wordt aan ontwikkelingen waar niemand op zit te wachten. Zo kunnen we samen sneller en slimmer te innoveren met als resultaat innovaties waar u, onze klant, behoefte aan heeft! Ontwikkelt u mee?

Heeft u interesse in een samenwerking of wilt u een idee op het gebied van innovatie kenbaar maken? Neem dan contact op met ons op via onderstaande button en we nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met u op. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën!

Meer informatie
Heeft u nog meer vragen over innovaties binnen Royal Brinkman, of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Innovation Manager Maartje Jung.
maartje.jung@royalbrinkman.com
Innovaties

Royal Brinkman heeft inmiddels meerdere innovatieprojecten uitgevoerd en beschikt hierdoor over een innovatief productenpakket. Klik op de producten voor meer informatie. 
 

Bioverdeler

 

Solar

 

Flextruss