Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

HortiHygienz
Het antwoord op de toenemende ziektedruk op tuinbouwbedrijven

HortiHygienz

Wij geloven erin dat telers wereldwijd met een optimale bedrijfshygiëne een zo hoog mogelijk rendement kunnen halen uit hun gewas. HortiHygienz is wereldwijd inzetbaar als totaaloplossing voor bedrijfshygiëne. HortiHygienz is het antwoord op de toenemende ziektedruk op tuinbouwbedrijven en gebaseerd op vijf pijlers: teeltwisseling, personen, materialen, waterkwaliteit en verantwoord & duurzaam.

 • Onze specialisten werken dagelijks aan verbetering van onze totaaloplossing van een compleet en functioneel hygiënesysteem op het tuinbouwbedrijf door producten, toepassingstechnieken, installatie, service en advisering te combineren. Door innovaties blijven de oplossingen vooruitstrevend en passend bij de steeds veranderende wereld van eisen en wensen van ondernemers en hun klanten. 

   Totaal ontzorgd in de hygiëneaanpak
   Afzetzekerheid
   Winst in tijd en kennis
   Verhoging in oogstrendement


  Knop

Hygiëne-oplossing voor jouw teelt

Ben je sierteler of groenteteler? Klik verder voor onze antwoorden voor de groenteteelt en sierteelt.


 

___

Let's improve together

Het voorkomen van ziektes en plagen als bacteriën, schimmels en virussen is een continu proces waarin wij ons blijven ontwikkelen. Het is een pad dat Royal Brinkman bewandelt samen met telers, producenten, kennisinstituten, partners en leveranciers om te komen tot nieuwe oplossingen.HortiHygienz heeft een uitgebreid team van specialisten die wereldwijde kennis uitwisselen en borgen. Zij bieden een combinatie van kennis, inventarisatiescan, producten en technische toepassingen om jouw vraagstuk rond hygiëne op te lossen. De specialisten helpen met het analyseren van de risico’s op hygiënegebied. Dit zorgt ervoor dat je goed kunt voldoen aan de verwachtingen van afnemers en certificeringseisen. Daarnaast gaan de specialisten uit van de praktische haalbaarheid van de hygiëne-oplossingen binnen de kwekerij.
Do not delete this link