Shop    Handige hulpmiddelen

Handige hulpmiddelen

Rust en gemak: daar draait het om bij Royal Brinkman. Daarom bestel je via royalbrinkman.nl niet alleen binnen 30 seconden al je benodigde producten; de handige hulpmiddelen helpen je om je dagelijkse bedrijfsvoering veel eenvoudiger te maken. We breiden de webshop dan ook constant uit met nieuwe tools. Zo houd je tijd over voor dat wat er écht toe doet: je teelt! 

Ga snel naar:


Mijn Royal Brinkman

Via Mijn Royal Brinkman is al je persoonlijke informatie op één centrale plek gebundeld, waaronder je orderhistorie, offertes, favorieten en veiligheidsbladen. 

Orderhistorie

Onder Orderhistorie vind je een overzicht van al jouw orders; ook van wat je niet online hebt besteld. Zo heb je altijd toegang tot je facturen en kan je eenvoudig inzien wanneer je een bepaald product voor het laatst hebt besteld. 

Veiligheidsbladen & MSDS-documenten

Schaf je een product aan wat gevaarlijke stoffen bevat, dan ben je verplicht om te beschikken over het meest recente veiligheidsblad of MSDS-document van dat product. De functionaliteit Mijn veiligheidsbladen biedt een overzicht van de meest recente veiligheidsinformatiebladen en MSDS-documenten van alle producten die je in de afgelopen 12 maanden via Royal Brinkman hebt gekocht, zowel online als telefonisch of in de winkel. Dat scheelt je een hoop printwerk!


Statistieken

Met de functie Statistieken zie je in één oogopslag wat jouw gebruik- en bestelgedrag is in een bepaalde periode. Dit is onder andere handig bij MPS-registratie en de registratie van producten/middelen voor kwaliteitssystemen.

Openstaande orders & offertes

Via de functie Openstaande orders & offertes bekijk je eenvoudig de status van een levering. Ook is het mogelijk om een openstaande offerte te accorderen via royalbrinkman.nl. Deze wordt dan direct doorgestuurd naar je vaste contactpersoon. Daarnaast vind je onder 'Openstaande orders' je afroeporders terug.

Favorieten

Je meest bestelde artikelen worden automatisch toegevoegd aan je favorieten. Aanvullend kan je ook zelf producten toevoegen aan de favorieten. Dit maakt bestellen nog eenvoudiger.

Prognose

De functie Prognose biedt je een voorspelling van de benodigde inkopen voor een bepaalde periode op basis van je orderhistorie van diezelfde periode in het afgelopen jaar. Dit helpt je om efficiënt in te kopen. 

Klantspecifieke artikelen

Ook producten die we voor jou als klant op maat maken – zoals hoezen, potten en trays – zijn terug te vinden op royalbrinkman.nl. Uiteraard alleen door jou te bekijken en te bestellen!

Leverschema

Via Leverschema kan je je voorkeursleverdagen aangeven. Door dit in te stellen, beperk je het aantal leveringen en worden bestellingen gebundeld. 

Roland Kouwenhoven | Triomaas B.V.

Bestellijsten

Nog eenvoudiger en sneller bestellen? Maak dan gebruik van bestellijsten. Hiermee voeg je met één klik alle producten van je bestellijst toe aan je winkelmandje.

Mijn documenten

Je vaste contactpersoon kan belangrijke documenten – zoals onderhoudscontracten of keuringsrapporten – voor je klaarzetten onder Mijn documenten. Zo zijn al je documenten op één plek verzameld.

Spuitadvieswijzer

Welke middelen of natuurlijke vijanden kan je het beste inzetten tegen een bepaalde plaag? De Spuitadvieswijzer geeft je direct antwoord. Selecteer je teelt, de ziekte of plaag en de manier van bestrijden en vervolgens krijg je een overzicht van de geschikte middelen, die je eenvoudig bestelt via royalbrinkman.nl.

Kennisbank

Een advies nodig? Via de Kennisbank heb je alle antwoorden bij de hand. Of je nu op zoek bent naar een stappenplan voor een hygiënische teeltwisseling, of informatie zoekt over de bestrijding van een ziekte of plaag: online staan onze specialisten 24/7 voor je klaar.

Onderdelenzoeker

Met de Onderdelenzoeker vind je eenvoudig alle onderdelen voor machines en installaties voor de glastuinbouw. Nadat je de juiste machine of installatie hebt geselecteerd, biedt de Onderdelenzoeker een overzicht van de beschikbare onderdelen. Ook wordt de onderdelentekening weergeven, zodat je aan de hand van het referentienummer eenvoudig het juiste onderdeel kunt selecteren en bestellen via royalbrinkman.nl.


Advies & diensten pagina

Naast ruim 30.000 producten biedt Royal Brinkman ook op verschillende gebieden advies en diensten, zoals meststoffentrainingen, asbestsanering en inspecties & keuringen. Het complete overzicht vind je op de Advies & diensten pagina.

Configuratoren

Ook maatwerkproducten, zoals hogedraadhaken, hoezen en druppelaars, kunnen besteld worden via royalbrinkman.nl. Hiervoor maak je gebruik van onze configuratoren

Live chat

Via de Live Chat kan je chatten met onze klantenservice. Je krijgt direct antwoord en een persoonlijk advies, zonder dat je last hebt van wachtrijen. Je vindt de Live Chat rechts onderin op iedere pagina van de webshop.

Digitale facturatie

Tijd en geld besparen en overbodig papierwerk voorkomen? Kies dan voor digitale facturatie en ontvang je facturen voortaan als PDF in je mailbox. 

Overstapservice

Overstappen naar Royal Brinkman als leverancier kan nu heel eenvoudig met onze Overstapservice! Wij verzorgen jouw overstap gratis en zorgen ervoor dat dit zonder zorgen verloopt.

Overstapservice in 3 stappen

Mobiele webshop

Als je royalbrinkman.nl via een smartphone of tablet bezoekt, past de webshop zich automatisch aan het scherm aan. Zo kan je ook onderweg of vanuit de kas bestellen.

Royal Brinkman app

Met de Royal Brinkman app kan je heel makkelijk en snel een bestelling of offerte plaatsen vanuit de kas of onderweg via een tekstbericht, foto/video of spraakbericht.


Bart van Ruijven
Vragen over de handige hulpmiddelen
Heb je vragen over een van de handige hulpmiddelen, of wil je een afspraak inplannen met een van onze webshopspecialisten? Neem dan contact op met webshopspecialist Bart van Ruijven, of stel je vraag via onderstaand formulier.