Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Do not delete this link

Sporenmixen

Sporenmixen bevatten verschilende sporenelementen die nodig zijn voor een compete bemesting. Alle sporenmixen zijn afgestemd op de behoeften van diverse gewassen. Royal Brinkman biedt een breed assortiment sporenmixen voor de professionele tuinbouw.

8 product(en) gevonden
Do not delete this link

Sporenmix voor de professionele tuinbouw

Sporenmixen zijn vooraf samengestelde bemestingsrecepten met sporenelementen voor diverse teeltsegmenten. Sporenelementen zijn naast de hoofdelementen van groot belang voor een optimale groei en ontwikkeling van het gewas. De recepten zijn verschillend in samenstelling, afhankelijk van het gewas of de fase van de teelt. Sporenmixen worden ingezet als reguliere sporenmix tijdens de bemesting of wanneer er gebreksverschijnselen in planten optreden. Houd altijd rekening met de pH van het voedingswater wanneer je sporenmixen toedient. Een hogere pH heeft namelijk een negatief eeffect op de stabiliteit van sommige sporenelementen die de mix bevat. In ons assortiment vind je onder andere sporenmixen van Easygro. De Easygro sporenmixen zijn verkrijgbaar in 1 en 25 kg. Alle Easygro sporenelementen bevatten chelaten, waardoor er een optimale bemesting plaatsvindt. Naast de Easygro sporenmixen vind je ook Skal gecertificeerde producten in ons assortiment. Deze producten mogen ook in biologische teelten worden toegepast. 

Sporenmix kopen

Het assortiment aan sporenmixen bij Royal Brinkman bestaat uit een aantal samengestelde meststofmixen, gespecificeerd verschillende op teelten waaronder potplanten, groente in grond en substraat, sierteelt en zacht fruit. Ontvang je graag meer informatie of wil je een advies over de mogelijkheden van sporenmixen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten. We nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op. Niet op zoek naar sporenmixen, maar sporenelementen in enkele vorm? Ook dan kun je bij Royal Brinkman terecht. 
Do not delete this link