Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Do not delete this link

Poederkrijten

Poederkrijten geven een mooie, egale schermlaag en kunnen wereldwijd gebruikt worden in kassen en tunnels. Royal Brinkman biedt een ruim assortiment om de kas te krijten.

3 product(en) gevonden
 ArtikelnaamPrijs per eenheid  AantalBesteleenheid
Shadefix (1125) 25kg
370014553
Prijs per eenheid:
zak
Spuitfix (625) 25kg
370014405
Prijs per eenheid:
zak
Whitefix (1125) 25kg
370014431
Prijs per eenheid:
zak
Resultaat 1-3 van 3
Toon
Do not delete this link

Samenstelling en vorm 

Poederkrijt wordt geproduceerd door Hermadix op basis van pure kalk en een toevoeging van een bindmiddel (zetmeel). De producten zijn verkrijgbaar in zakken. De vaste vorm van dit krijtmiddel is geconcentreerd en is kleiner in volume. De hoeveelheid bindmiddel die aan de kalk wordt toegevoegd zorgt voor de levensduur van het krijtmiddel. 

Slijtvastheid poederkrijt

Door de hoeveelheid bindmiddel wat aan de kalk en dus het krijtmiddel is toegevoegd, heeft poederkrijt een kortere levensduur dan vloeibare krijten. Hierdoor is poederkrijt goed geschikt zijn voor droge, mediterrane klimaten. Echter, kan poederkrijt ook ingezet worden voor een korte schermperiode.

Verwijderen poederkrijt

Poederkrijten kunnen niet verwijderd worden met Removit of andere reinigers. Ze slijten gelijkmatig af, dus verwijderen is niet nodig. Hiermee wordt ook arbeid bespaard. 


Poederkrijt kopen

Het assortiment van poederkrijten is verkrijgbaar in zakgoed. Ontvang je graag meer informatie of wil je een advies over de mogelijkheden van poederkrijt? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze schermmiddelen specialisten van de afdeling gewasverzorging. We nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op. 
Do not delete this link