Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Plantweerbaarheid 

Shop    Kies een thema:    Gewasverzorging    Plantweerbaarheid

Plantweerbaarheid is een belangrijk aspect in de glastuinbouw. Ziektes bestrijden wordt steeds minder op chemische wijze gedaan. Silicium maakt de celwanden sterk, wat de plant gezond, robuust en vitaal maakt. Dit verbetert de plantweerbaarheid. Royal Brinkman biedt een ruim assortiment.

Plantweerbaarheidsmiddelen

Bekijk alle

Wat is plantweerbaarheid ? 

De plantweerbaarheid van een plant zorgt ervoor dat het gewas sterker is en minder vatbaar is voor stress, wat o.a. veroorzaakt kan worden door ziektes en plagen. Een weerbare plant betekent een sterke en gezonde plant, wat ertoe kan leiden dat de kwaliteit van de plant en vruchten verhoogt. 

Plantweerbaarheid verbeteren 

Een van de manieren om plantweerbaarheid te verbeteren is door de toepassing van silicium. Silicium plantenvoeding kan bijdragen aan een verbeterde plantweerbaarheid. Dit omdat de plant minder vatbaar is voor stress als het meer silicium op kan nemen. Silicium heeft namelijk positieve invloeden bijvoorbeeld de celwanden en de wortels. Maar hoe draagt silicium plantenvoeding precies bij aan een gezonder gewas

Assortiment plantweerbaarheid

Royal Brinkman biedt een ruim assortiment aan plantweerbaarheidsmiddelen. Dit assortiment is gevuld met o.a. producten van PlantoSys, PHC, Ferm-O-Feed en Megrow
Heb je nog vragen over de werking van plantweerbaarheidsmiddelen of wil je advies op maat? Neem dan contact op met onze specialisten. 
Do not delete this link