Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Gewasverzorging

De gezondheid van het gewas is cruciaal voor een constante groei van de plant en een goede opbrengst. Krijgt mijn plant de juiste hoeveelheid zonlicht? Heeft de plant geen tekorten aan calcium, magnesium of ijzer? Hoe verbeter ik mijn bemestingsschema? Onze gewasverzorgingsspecialisten vertellen het. 

Meststoffen

Voorbehandelingsmiddelen

Bekijk alle

Meststoffen

Het bemesten van de gewassen is cruciaal voor een gezonde groei van de plant en goede opbrengst. Royal Brinkman’s meststoffen specialisten zorgen voor een goed productaanbod en staan altijd klaar om persoonlijk advies te bieden over plantenvoeding. 

Schermmiddelen

Alle gewassen hebben licht nodig om te groeien. Niet elk gewas heeft dezelfde hoeveelheid licht nodig en sommigen moeten er zelfs tegen beschermd worden. Royal Brinkman heeft een ruim assortiment aan exclusieve schermmiddelen van Hermadix.

Plantweerbaarheid

Met plantweerbaarheidsmiddelen kan het natuurlijke afweermechanisme van een plant verbeterd worden. Dit is belangrijk zodat de plant zichzelf kan beschermen tegen stress situaties, die o.a. worden gecreëerd door ziektes, plagen, micro-organismen, temperatuur, vocht en licht. 

Voorbehandelingsmiddelen

Om de conditie van de plant te onderhouden of verbeteren, worden voorbehandelingsmiddelen gebruikt. Het voorkomt dat knoppen, blad en bloemen voortijdig verwelken en/ of uitvallen. Elke bloem vraagt om een ander middel, maar welk middel heb je nodig
Do not delete this link