Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Do not delete this link

Glasreinigingsmiddelen

Glasreiniger gebruik je om het glas van de kas te reinigen. Glazen kassen met goed gereinigd glas laten namelijk meer licht toe in de kas. Dit licht is van groot belang voor de groei van een gewas. Daarom is het essentieel om het glas te reinigen met een glasreiniger.
9 product(en) gevonden
Do not delete this link

Soorten glasreinigers

Royal Brinkman biedt verschillende glasreinigers aan. De glasreinigers die op basis van fluoride gemaakt zijn, kunnen gebaseerd op waterstoffluoride of ammoniumbifluoride zijn. Daarnaast is er een onschadelijke en biologische glasreiniger: greenhouse glassclean.

Glasreiniger op basis van fluoride

In het assortiment is er keuze uit verschillende soort glasreinigers op basis van fluoride: Flusol forte, Topcleaner en Ecoforte
Omdat alle producten op basis van fluoride zijn en soms een sterke dampwerking hebben, moet er gebruik worden gemaakt van persoonlijke bescherming. 

Ecologische glasreiniger

Er zijn ook glasreinigers die niet op basis van fluoride gemaakt zijn. Heb je dampgevoelige gewassen en wil je geen gezondheidsrisico’s lopen? Greenhouse Glassclean is 100% biologisch en veilig en heeft dezelfde reinigingskracht als de andere producten. 

Toepassen van de glasreiniger

Het glas bespuiten met een reinigingsmiddel kan op een aantal manieren. Onze specialisten hebben een stappenplan geschreven voor het reinigen van de kas.
Lees het kennisbank artikel over hoe je glasreiniger gebruik in een kas.

Glasreiniger kopen

Glasreinigers kopen kan eenvoudig online bij Royal Brinkman. Let bij het kopen van de glasreiniger op welke basis het glasreinigingsmiddel is.

Do not delete this link