Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Biologische gewasbescherming is de bestrijding van plagen en ziektes in de tuinbouwsector door middel van het uitzetten van natuurlijke vijanden van de schadelijke organismen. Met behulp van biologische bestrijding houd je ziektes en plagen in je teelt onder controle en zorgen de schadelijke insecten voor minder problemen in het gewas.

Assortiment biologische gewasbescherming

Royal Brinkman biedt een breed assortiment biologische bestrijdingsmiddelen van toonaangevende leveranciers als Agrobio en Syngenta. Onze specialisten helpen je graag bij het toepassen van een geïntegreerde gewasbescherming in jouw teelt. 

Soorten natuurlijke vijanden

Ziektes en plagen, waaronder bijvoorbeeld witte vlieg, bladluis of spint, kunnen grote schade aanbrengen in het gewas. Bij Royal Brinkman vind je een breed assortiment biologische bestrijders om plagen in de kas te bestrijden. Bekijk welke natuurlijke vijanden je kunt inzetten om ziektes en plagen op een natuurlijke en biologische manier te bestrijden. Daarnaast dien je tijdens het uitzetten van natuurlijke vijanden rekening te houden met bijvoorbeeld de klimaatomstandigheden in de kas. Lees de tips van onze specialist over het uitzetten van natuurlijke vijanden. Op deze manier bereik je een optimaal resultaat en voorkom je schade aan het gewas.

Geïntegreerde gewasbescherming

Vanwege de toenemende belangstelling voor onderwerpen als voedselveiligheid, duurzaamheid en milieu is een geïntegreerde gewasbescherming de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Bij de toepassing van een geïntegreerde gewasbescherming wordt een combinatie gemaakt van biologische bestrijdingsmiddelen en chemische gewasbescherming. Op deze manier ga je als teler resistenties van plagen tegen, waardoor je een zo effectief mogelijk resultaat hebt. Om te starten met een geïntegreerde gewasbescherming dien je verschillende stappen te nemen.
Do not delete this link