Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Kies een thema:    Gewasbescherming & desinfectie

Gewasbescherming & desinfectie

Iedere dag zijn telers wereldwijd bezig met de vraag: ‘Hoe houd ik insecten, schimmels, bacteriën en virussen buiten mijn bedrijf?’ Royal Brinkman biedt een breed assortiment chemische en biologische gewasbeschermingsmiddelen voor de professionele tuinbouw.
  • Persoonlijk advies van onze specialisten


    Iedere dag staan onze specialisten voor je klaar om het rendement van het gewas te verhogen door enerzijds de indringing van ziektes en plagen te voorkomen door een optimale hygiëne. Anderzijds adviseren ze je graag over het gebruik van zo min mogelijk chemische bestrijdingsmiddelen en de inzet van natuurlijke vijanden. De combinatie van vakkundige specialisten, spuitlicentiemiddagen, scouten en een breed assortiment, aangevuld met speciaal voor en door Royal Brinkman ontwikkelde producten/diensten maken het verschil. Via royalbrinkman.de heb je altijd 24/7 toegang toe kennis, advies en producten en bestel je gemakkelijk en snel jouw benodigde gewasbeschermingsmiddelen. Met het brede assortiment chemische en biologische gewasbescherming van onder anders leveranciers als BASF, Bayer Crop Science, Certis Europe, Agrobio én Syngenta voorziet Royal Brinkman je altijd in de juiste oplossing met als doel de groei van het gewas te bevorderen én ziektes en plagen te bestrijden.


Biologische Gewasbescherming

Bekijk alle

Ontsmetting en Reiniging

Bekijk alle

Chemische gewasbescherming

Bekijk alle


Gewasbescherming voor de tuinbouw

Gewasbescherming en desinfectie is een belangrijk onderdeel van de teelt om plagen en ziektes te voorkomen én bestrijden. Met behulp van gewasbescherming neem je maatregelen om de groei van het gewast bevorderen. Je kan denken aan het bestrijden van ziektes en plagen in het gewas. Dit kan zowel met chemische als biologische bestrijdingsmiddelen. Royal Brinkman biedt een totaalpakket aan ten behoeve van gewasbescherming in de professionele glastuinbouw: van chemische bestrijdingsmiddelen, groene middelen, hulpstoffen, biologische gewasbescherming door de inzet van natuurlijke vijanden tot aan groeiregulatoren, desinfectie- en reinigingsmiddelen. Naast gewasbeschermingsmiddelen kun je bij Royal Brinkman ook terecht voor signaleringsproducten die het signaleren en wegvangen van opkomende plagen eenvoudig maakt. 

Geïntegreerde gewasbescherming

Een geïntegreerde gewasbeschermingsstrategie is een strategie waarbij je zo min mogelijk gebruik maakt van een chemische bestrijdingsmiddelen, zodat resistentie van middelen wordt voorkomen. Bovendien worden biologische bestrijders optimaal ingezet om de plagen en ziektes te bestrijden met als resultaat minder belasting voor het milieu. Onze specialisten helpen je graag bij het integreren van een geïntegreerde gewasbescherming. Het aantal telers dat kiest voor de expertise van de specialisten van Royal Brinkman groeit voortdurend. De specialisten adviseren je tijdens frequente bezoeken, ze instrueren je medewerkers, onderzoeken je planten en informeren je over nieuws, trends en gevaren met betrekking tot de tuinbouw onder glas en het gebruik van bestrijdingsmiddelen. De waarnemingen worden digitaal vastgelegd, kunnen worden besproken en vergeleken met andere. Hoe meer gegevens er worden verzameld, hoe beter het systeem werkt. De kracht van een geïntegreerd systeem van gewasbeschermingsmiddelen ligt in de continuïteit.

Desinfectie in de tuinbouw

Naast gewasbescherming houden onze specialisten desinfectie zich dagelijks bezig met het creëren van een optimale bedrijfshygiëne. Bezoekers en medewerkers zijn namelijk de bron voor het indringen van nieuwe ziektes en plagen. Het is daarom van groot belang om een hygiëneplan op te stellen, zodat de indringing van ziektes en plagen wordt voorkomen. De specialisten desinfectie stellen graag samen met jou een bedrijfsspecifiek hygiëneplan op. Royal Brinkman beschikt over een compleet assortiment moderne desinfectiemiddelen voor oppervlaktes en waterdesinfectie, die wereldwijd leidend zijn in de tuinbouw. Krachtige ontsmettingsmiddelen, aangevuld met veel kennis en de modernste toepassingstechnieken, geven Royal Brinkman een voorsprong op het gebied van hygiënemanagement.


Do not delete this link