Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop  Can-HubCan-Hub is hét platform voor de wereldwijd groeiende cannabisindustrie en de toenemende vraag naar specialistische kennis en producten. Can-Hub biedt een totaalpakket van hoogwaardige producten, kennis en advies voor de professionele cannabisteelt wereldwijd. Daarnaast zet Can-Hub zich in om kwekers in staat te stellen optimaal bij te dragen aan de wereldwijde gezondheid en welzijn en tegelijkertijd hun commerciële kansen te maximaliseren.

   

Als persoonlijke kennispartner staan wij dicht bij de teler. Can-Hub heeft een team van ervaren en toegewijde productspecialisten met gespecialiseerde kennis. Wij zijn lokaal actief in meer dan tien legale cannabismarkten wereldwijd, waaronder in Australië, Canada, de VS en in heel Europa. Naast productspecialisatie hebben we ook adviseurs die kennis hebben van onderwerpen als hygiëne, luchtontvochtiging, klimaat en water. Met al deze kennis garanderen wij onze klanten een compleet advies.

Wij onderscheiden onszelf in:

Het aanbieden van persoonlijk en professioneel advies op elk gebied van het cannabisteeltproces
Het leveren van een breed scala aan hoogwaardige producten die helpen de cannabisoogst te verbeteren
Het hebben van een gepassioneerd team van specialisten en wereldwijde partners met een groot netwerk van leveranciers
Het aanbieden van een digitaal platform voor het vinden van de beste merken, producten en kennis


  • Kennis en expertise bundelen om samen te groeien 
    De specialisten van Can-Hub hebben meer dan 135 jaar ervaring in het verhogen van zowel de opbrengst als de kwaliteit van allerlei gewassen. Samen met onze partners investeren we in innovatie en ontwikkelen we teeltmethoden met behulp van de nieuwste technologie.

    Bas Brinkman, Technology Manager Royal Brinkman: "Cannabisteelt is een complexe teelt, niet eenvoudig te vergelijken met een andere teelt. Met de expertise en ervaring die we wereldwijd hebben opgebouwd met de professionele cannabisteelt kunnen we telers die willen doorgroeien professioneel ondersteunen. Wij weten goed wat er wereldwijd speelt en wat er specifiek nodig is voor deze teelt. Samen met ons uitgebreide netwerk en partners kunnen we hen onze kennis, producten, technologie en begeleiding aanbieden op het hoogste certificeringsniveau in de cannabisindustrie."
Can-Hub
Can-Hub.com is het online platform voor de professionele cannabisindustrie. Bezoek onze website en ontdek ons totaalpakket aan hoogwaardige producten, kennisartikelen en advies en ontdek het laatste nieuws over de cannabisteelt. 
Royal Brinkman is lid van de Legal Cannabis Coalition
Na meer dan twee jaar van samenwerking, in een door Wageningen University & Research (WUR) uitgevoerde teeltproef voor medicinale cannabis, hebben ondernemingen uit de Nederlandse Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen besloten hun kennis en ervaring te bundelen. Daarmee is kenniscentrum Legal Cannabis Coalition (LCC) een feit. In de LCC brengen deze ondernemingen, in samenwerking met laboratoria, Life Science en wetenschap hun wereldwijd opgedane kennis en ervaring samen.


Do not delete this link