Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler


Vanaf de oprichting van Beekenkamp Group werken Royal Brinkman en Beekenkamp al samen. De banden van beide familiebedrijven gaan zeker al 70 jaar terug. Royal Brinkman geeft een belangrijke invulling aan de realisatie van 2,2 ha nieuwbouwkas van Beekenkamp Group aan de Oranjepolderweg in Maasdijk. Een prachtige opdracht waarin onze expertise op het gebied van water-, elektra-, klimaattechniek en hygiëne zichtbaar wordt. Bij Beekenkamp Group staat innovatie hoog in het vaandel, ons motto ‘Let’s Improve Together’ sluit hier perfect op aan!

  • Bij de nieuwbouw van Beekenkamp Group Research & Development Center zijn twee gescheiden afdelingen gerealiseerd: Elite en Breeding. De uitdaging van dit project is het individueel aansturen en voorkomen van kruisbesmetting bij de afdelingen. Royal Brinkman Techniek heeft hiervoor onder andere een uniek gescheiden watersysteem op maat ontwikkeld en geïnstalleerd.  

    Ontwikkeld naar de wensen van Beekenkamp Group

    Ondersteund door specialisten  

    Op maat gemaakt 

    Heb je vragen over het project of wil je meer informatie, neem dan via onderstaande button contact op met onze specialist.Do not delete this link