Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Technische projecten - Royal Brinkman Techniek

Royal Brinkman Technical Projects heeft alle expertise in huis op het gebied van water, elektra & klimaattechniek voor de tuinbouw. Wij denken graag mee met een nieuwbouwproject of een aanpassing op de huidige kwekerij. Hierbij staat innovativiteit en duurzaamheid voorop. 

Van ontwerp tot realisatie, samen gaan we de uitdaging aan.

Op deze pagina zullen wij uiteindelijk alle gerealiseerde projecten toevoegen.
 • Beekenkamp Group

  Royal Brinkman geeft een belangrijke invulling aan de realisatie van 2,2 ha nieuwbouwkas van Beekenkamp Group aan de Oranjepolderweg in Maasdijk.

  Lees meer
 • Paprikakwekerij Fa. Duijnisveld & Tomatenteler Mts. De Jong-Franke

  Realisatie van 9,2 ha en 85.000 m2 nieuwbouwkassen van Paprikakwekerij Fa. Duijnisveld & Tomatenteler Mts. De Jong-Franke.

  Lees meer
 • Growers United over zonnepanelen

  Aan de A20 in Maasdijk is het splinternieuwe verpakkingsbedrijf Growers United gebouwd en in gebruik genomen in 2020. De zonnepanelen installatie is door Royal Brinkman opgeleverd per juni 2021. Ronald Janssen, projectmanager Growers United: “Er liggen zoveel mogelijk zonnepanelen op het dak naast het parkeergedeelte, totaal 4300 stuks.”

  Lees meer


Stel je vraag

Heb je vragen of wil je graag een advies op maat? Neem dan contact op met een van onze productspecialisten, of stel je vraag via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op - op werkdagen zelfs binnen 24 uur.


Do not delete this link