Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Handige tools & documenten

Bij Royal Brinkman bieden wij je graag de helpende hand. Daarom hebben onze specialisten verschillende tools, documenten en configuratoren beschikbaar gesteld om het telen zo eenvoudig mogelijk te maken! • Whitepaper - Teeltwisseling: schoon eindigen, schoon beginnen

  Voor veel telers is de teeltwisseling een hectische periode: binnen korte tijd wordt het oude gewas uit de kas gehaald en moet de nieuwe teelt zo snel mogelijk weer van start gaan. In dit whitepaper zetten wij alle aandachtspunten rondom de teeltwisseling op een rij.

  Download
 • Whitepaper - Krijtmiddelen en diffuus coatings

  Veel gewassen zijn niet bestand tegen de volle zon, hoge temperaturen, of beide. Een krijtmiddel en/of diffuus coating biedt dan uitkomst. Maar welke verschillende producten zijn er? In dit whitepaper helpen we je op weg.

  Download
 • Whitepaper - Effectieve bestuiving met hommels

  Bestuiving is cruciaal voor een goed en gezond gewas: zonder bestuiving komen de meeste gewassen namelijk niet of niet optimaal tot ontwikkeling. De inzet van hommels biedt de oplossing. In dit whitepaper vertellen we je er meer over.

  Download
 • Whitepaper - Veilig werken met gewasbeschermingsmiddelen

  Gewasbeschermingsmiddelen kunnen zowel in kleinere als in grotere mate de gezondheid van jou, je medewerkers of andere bezoekers van je bedrijf schaden. Daarom is het van levensbelang dat personen op het bedrijf veilig werken met gewasbeschermingsmiddelen.

  Download
 • Whitepaper - Substraatmatten: van kiezen tot recyclen!

  Substraatmatten hebben een grote invloed op de wortelontwikkeling van een plant en spelen daarom een heel grote rol in het teeltproces. Het belang van het gebruik van een substraatmat die is afgestemd op het gewas wordt dan ook steeds meer ingezien. Maar hoe bepaal je dan welke substraatmat het beste bij je gewas past?

  Download
 • Whitepaper - Hygiënemaatregelen in de glastuinbouw

  Hygiënemaatregelen verkleinen de kans op besmetting van het gewas en vormen hiermee noodzakelijke onderdelen voor de kwaliteit van het gewas en de productie. Maar hoe bepaal je hoe het ervoor staat met de hygiëne op een bedrijf? Waar moet je allemaal rekening mee houden? En hoe pak je dit aan?

  Download
 • Whitepaper - Spuitdoppen in de glastuinbouw

  Spuitdoppen zijn hulpstukken voor spuitapparatuur die worden gebruikt om gewasbeschermingsmiddelen gelijkmatig te kunnen vernevelen. Het is belangrijk dat je gebruik maakt van de juiste spuitdop, want dit is van invloed op het effect van de spuitvloeistof. Maar hoe kies je de juiste spuitdop?

  Download
 • Whitepaper - Natuurlijke vijanden

  De inzet van natuurlijke vijanden is niet gevaarlijk bij toepassing en heeft geen gevolgen voor het milieu. Bij natuurlijke vijanden heb je echter te maken met een levend product, waardoor het gebruik ervan anders in zijn werk gaat dan het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen.

  Download
 • Whitepaper - Water & emissie in de glastuinbouw

  Sinds 1 januari 2018 geldt de Zuiveringsplicht. Dit houdt in dat telers gewasbeschermingsmiddelen voor minimaal 95% uit het afvalwater moeten verwijderen. Maar hoe zorg je ervoor dat je voldoet aan de Zuiveringsplicht en in de toekomst ook kan voldoen aan de nul-emissie?

  Download
 • Spuitadvieswijzer

  Eenvoudig het juiste middel tegen een ziekte of plaag in je gewas vinden? Dat kan met de Spuitadvieswijzer.

  Meer informatie
 • Oogstprognose Tool

  Om een betere planning te kunnen maken voor de arbeid op uw bedrijf, is het handig om vooraf te kunnen inschatten hoeveel er geoogst moet worden in een bepaalde periode.

  Meer informatie
 • Mijn Veiligheidsbladen

  Via de nieuwe functie 'Mijn Veiligheidsinformatiebladen' krijg je het complete overzicht van alle veiligheidsinformatiebladen te zien van de gewasbeschermingsmiddelen die jij in de afgelopen 12 jaar heeft aangeschaft.

  Meer informatie
 • Gewasbeschermingsmonitor

  Met de monitor kun je de toepassing van geïntegreerde gewasbescherming helder in beeld brengen en zo de maatregelen voor het volgende jaar beter te onderbouwen. Ook helpt het toezichthouders om naleving hiervan te controleren.

  Meer informatie
 • MPS IPM-plan

  Het nieuwe MPS-ABC certificatieschema vraagt van alle kwekers om te beschikken over een Integrated Pest Management (IPM) plan. In het IPM-plan wordt onder meer per gewas een beschrijving van plagen vastgelegd alsmede registraties van uitgevoerde controles en preventieve maatregelen.

  Meer informatie
 • Hoezen Configurator

  Welke hoes is nou het meest geschikt voor jouw situatie? Door de Hoezen Configurator in te vullen, worden jouw wensen en behoeftes in kaart gebracht, zodat onze specialist je een advies op maat kan geven!

  Meer informatie
 • Potten Configurator

  Welke container, tray of pot is het meest geschikt voor jouw situatie? Door de configurator in te vullen, worden jouw wensen en behoeftes in kaart gebracht, zodat onze specialist je een advies op maat kan geven!

  Meer informatie
 • Folie Configurator

  Royal Brinkman heeft verschillende soorten folies in het assortiment. Gecombineerd met onze flexibiliteit met betrekking tot de dikte, breedte en lengte van de folies, kunnen wij je altijd voorzien in de juiste oplossing!

  Meer informatie
 • Druppelaar Configurator

  Door de vele keuzes in ons assortiment kan het voorkomen dat het moeilijk is om de juiste keuze te maken. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken bieden wij de Druppelaar Configurator aan.

  Meer informatie
 • Meststoffen Configurator

  Stel eenvoudig je mestbak samen door de meststoffen configurator in te vullen. Hiermee worden jouw wensen en behoeftes in kaart gebracht, zodat onze specialist je een advies op maat kan geven.

  Meer informatie
 • Gaassysteem Configurator

  Holland Gaas levert een uniek systeem waarmee schadelijke insecten buiten de kas worden gehouden, en de nuttige insecten binnen worden gehouden. Met de configurator kun je het gaas afstemmen op je wensen.

  Meer informatie
Vragen over handige tools & documenten
Heb je vragen over een van de handige tools & documenten, of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op en stel je vraag via onderstaand formulier.

Do not delete this link