Inspectie van een Pulsfog

Pulsfog inspectieDe Pulsfog is een zeer effectief apparaat voor gewasbescherming in de glastuinbouw. Het zorgt ervoor dat een gewasbeschermingsmiddel goed wordt verdeeld over het gewas. Om te zorgen dat de Pulsfog goed blijft werken, is periodiek onderhoud onvermijdelijk. Door jaarlijks een inspectie uit te laten voeren, voorkom je op voorhand storingen en verleng je de levensduur van het apparaat.

Hoe gaat inspectie van een Pulsfog in zijn werk?
Tijdens inspectie van een Pulsfog worden de volgende punten uitgevoerd:
  • Visuele inspectie
  • Controle sproeiers
  • Controle bougie
  • Controle carburateur
  • Algehele controle en testen op werking
  • Benzine toevoer

Het onderhoud aan de Pulsfog wordt uitgevoerd aan de hand van een checklist, waarvan de monteur een kopie achterlaat na het onderhoud.

Service en onderhoud eenvoudig beheren

Het managen van alle service- en onderhoudswerkzaamheden is een hele klus, maar essentieel voor de bedrijfsvoering en veiligheid. De Service Engine helpt je om service en onderhoud op jouw bedrijf eenvoudig te beheren. Klik hier voor meer informatie.

Giel van der Hoeven
Vragen over inspectie van een Pulsfog
Heb je vragen over inspectie van een Pulsfog, of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met onderhoudscoördinator Giel van der Hoeven, of stel je vraag via onderstaand formulier.


Contactformulier

Wanneer je je vraag stelt via onderstaand formulier, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op - op werkdagen zelfs binnen 24 uur.


Gerelateerde artikelen
- Hoe stel je een controle schema voor machines op?
- Veelgestelde vragen aan onze specialisten